Segítség mit mondjak? Nincs már pénzünk, de félek elmondani az igazságot?
Szóval anyunak még nem jött meg a Gyese és elvileg holnap küldik HA küldik. De általában 4-5-én szokták. Most perpill van 500 ft-unk+nekem talán 500. Mondta hogy ugye nekem van egy arany nyakláncom,azt beadhatnánk a zaciba hogy legyen valami kis pénzünk így hónap végén. De nekem azt ellopták a suliban,és azóta se mondtam el neki! Tiszta ideges vagyok,nem merem elmondani. Lenne még egy lehetőségünk hogy a bátyjától kölcsön kér,de az meg eléggé gáz hogy kölcsön kérünk.
Mit csináljak??? Nincs már semmi pénzük:( Segítsetek
5 emberre nem elég 6 napra 500 ft! :) Hogy lenne már elég...
amúgy ez a kutyasétáltatás nem vált be,már próbáltam.Nem adnak érte egy fillért sem...
Hány éves vagy?
Takarító munkát max fél nap alatt lehet találni.
A lóf*szt lehet takarító munkát találni fél nap alatt!!
Nekem 3 hónap alatt sem sikerült sem takarítói, sem gyári, semmi.
Ja, hogy túlképzett lennék az érettségimmel??
Vagy csak rossz országrészbe születtem.
ma 21.40.
Hol lehet találni takaritói melót fél nap alatt?Légyszi ird meg,mert rajtam kivül még sok százan azt sem találnak hónapok óta.Nem tudom honnan vetted ezt az infót.
Nincs apuka akinek lehetne szólni,hogy mozduljon meg anyagilag?Vagy gyerektartás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!