Hogyan tudom anyósomnak elmondani hogy normálisan mosogasson, hogy ne bántsam meg?
Az van hogy úgy mosogat hogy az edény vagy zsíros marad,vagy hagy rajta maradékot. Volt hogy mikor előszedtem a szekrényből akkor láttam meg,a rászáradt kaját. Elég gusztustalan. Ha nem látja mindig megyek,és elmosogatok utána.
Kérlek ne írjátok azt hogy örüljek hogy megcsinálja,mert ennek így semmi értelme!
mondd meg neki, hogy ne mosogasson, megcsinálod.
Ezt finoman nem tudod beadni, úgyis sértődés lesz, úgyhogy legjobb ha megkéred, ne tegye.
Szemüveges? Ha igen, használja a szemüvegét?
Meg kellene mutatni neki, mit csinál. Ha harag, hát akkor az. Majd elmúlik. De egyszerűen vízpocsékolás, ha ketten mosogattok.
valószínűleg nem látja rendesen, tuti, hogy nem direkt csinálja
a nagymamám is mindig így mosogatott, aztán felszereltünk neki egy neoncsövet a mosogató fölé és megkértük, hogy szemüvegben mosogasson és sokat javult a helyzet
nagymamám is így nyomja,és hiába mondjuk és mutatjuk neki,mert azt mondja az neem az csak hibás a tányér meg karcos..stb:Dés meg is sértődik,ezen mindenki megsértődik sajna ez van..elég kellemetlen dolog
a penészes,büdös tejfölre is azt mondja h semmi baja...kivagyunk már tőle.aztán meg pislog ha hasmenése van
Nem tudom hogy oldjam meg,mert mindenképpen sértődés lesz. De a hajam az égnek áll,mikor a zománcos edényt súrolja a fémdőrzsivel. Hiába mondom hogy had ázzon,ő nekiesik. Így kellett kidobnom már egy tepsit,és egy wok serpenyőt. Teljesen felkaparta a zománcot.
Elég rossz a szeme,de mindent szemüveg nélkül csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!