Köteles vagyok anyósomnak is megvenni azt amit magunknak?
Gondolom azért nem egy helyiségből áll a házatok, nem kell előtte enni.
Megveheti magának is,ha akarja
Fogadd el, hogy csaladtag, hiszen a parod edesanyja, es inkabb ugy viselkedj vele, hogy erezze azt, hogy otthon van, es hozzatartozik ehhez a csaladhoz pl.
Nalam is lakott a parom anyukaja, de en inkabb igyekeztem azt nezni, hogy mire lenne szuksege, hiszen tudtam azt, hogy nagyon nehez idoszakon ment keresztul. TEhat kenyeztettuk.
Tudod ha valaki ezt 20 evvel ezelott mondja, hogy eljon az az ido, amikor sok ember fog az utcara kerulni, akkor kinevettek volna, hiszen az anyosod sem szamitott erre. Most kepzeld el azt, hogy van otthonod, es m.helyed is, tehat mindent megteszel, hogy megelhess. Aztan 15-20 ev mulva valami tortenik, es elveszited az otthonodat, es nincs mas megoldas, vagy az utcara mesz, vagy pedig a gyermekedhez, akinek mar van csaladja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!