Köteles vagyok anyósomnak is megvenni azt amit magunknak?
Lehet, hogy tényleg depressziós, nem csak "hivatkozik rá".
A depresszió szörnyű betegség, nem csodálom, ha nem tud dolgozni vele.
Nem értek egyet ezzel a "vegyen mindenki magának" dologgal.
Miért kell családon belül is azt nézni, hogy "megszolgálta-e azt, amit kap"?
Most ilyen helyzetben van, ti segítitek.
Lehet, hogy idős korodra téged fog segíteni a menyed, és ugyanígy ingyenélőnek titulál, akinek még egy szelet csoki sem "jár".
Neked is rosszul esne, ha más enné a finomságokat, neked meg nem adna, mert éppen beteg vagy.
És a depresszió betegség.
Úgyhogy szerintem egy szerető családban ez fel sem merül, hogy vegyél-e neki egy csokit.
Hány forint?
50-60?
Piti összeg, de kedves gesztus neki is adni.
Szerintem ez a "vegyél magadnak, ha tudsz" dolog családon belül embertelen és kegyetlen bánásmód.
Sajnos a videkieknek most nagyon nehez a megelhetes, hiszen meg egy ffiatal sem tud elhelyezkedni.
Viszont ellehet adni a hazat, vagy rendbe tenni es kiadni alberletbe!
Az emberek nem egyformak, vannak erosebb egyenisegek,s mint tapasztalod is, hogy viszont vannak gyengebbek is, akiknek sajnos segitsegre van szukseguk. Ebbol a betegsegbol ugy tudd konnyebben kilabalni, ha erzi a szeretetet, hogy valakinek szuksege van ra....ezt nem kapta meg a ferje halala utan sem, tehat tudsz neki segiteni, hogy meggyogyuljon, de ehhez turelemre van szukseged, de legfokeppen arra, hogy elfogadd az anyosodnak a jelenlegi helyzetet.
DE ELEGEM VAN!!! Itthon vagyok egy 1éves kicsivel,és még őt is pátyolgassam?! Segíteni nem segít semmit,meg amúgy sem bíznám rá a gyereket!
Hogyan lehet egy olyanon segíteni,aki minden szándékot elutasít??? Azt gondoljátok nem mondtam már neki hogy menjen/menjünk,pszhiologushoz?! Hallani nem akar róla.
Nem a csokin van a lényeg,sokan félreértelmeznek. Mindene megvan,mindenből kap amit veszek,de ha veszek a gyereknek vagy magamnak egy szem cukrot akkor neki is kell hogy vegyek??? Ő nem a második gyerekem. Aki világ életében nem dolgozott,az persze hogy nem akar,de ezt már leírtam egyszer. Anyagilag sem vagyunk eleresztve,én gyeden vagyok,a lakáshitel meg az egekben van. 3felnőttet+1gyereket etetni ruháztatni 1fizetésből,és gyedből qurvára nem lehet+hitel rezsi! Legyek már egy kicsit kiakadva,és ne csináljunk már úgy mintha gyerek lenne!
na akkor ezt mind mondd el neki és a párodnak amit az előbb leírtál.
esetleg, hogy dolgozni megy és segít nektek fizetni, vagy elmegy pszihológushoz és bebizonyosodik róla hogy tényleg depressziós (így segítenek rajta). vagy pedig mehet amerre akar.
én biztosan ezt csinálnám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!