Köteles vagyok anyósomnak is megvenni azt amit magunknak?
Utolsónak:köszönöm hogy te megérted a lényeget! Keressek neki munkát,és menjek is el helyette dolgozni??? Még ha találnánk is valamit,a probléma ott kezdődne hogy nem menne el! Kifogás mindig van!
Már ott el lett az egész cseszve,hogy eddig alig dolgozott. Mindent a szájába adtak,előbb a szülei aztán a férje,most meg tőlünk várja ugyan ezt. Még szerencse hogy a párom nem ilyen,ő 12órázik.
A férje halála után felélte a tartalékait,a házat taccsra vágta,és hozzánk jött mondván csak egy kis időre. Az a kis idő már 1,5év. Mi jóhiszeműen befogadtuk,miért is ne a férjem anyja. Ahogy telt az idő,megmutatta magát milyen,de egyikünknek sem volt bőr a képén hazaküldeni. De nálam most van a z a pont hogy elegem van!!! A férjem támogat és tudja hogy igazam van.
régi kérdés, de éni s kíváncsi lennék, mi történt azóta.
Én visszaköltöztetném falura. Nem baj, ha nem akar dolgozni, akkor legalább az ennivalót termelje meg. Inkább a rezsibe pótolnék bele, minthogy eltartsak egy felnőtt embert. Vagy találni kell mellé valakit, aki lakhatásért cserébe eltartja. Akár a házat is feláldozva, eltartási szerződéssel. Sok ember, sőt család van, akik albérletben élnek, és nem bírják fizetni.
Vagy egyszerűen férjhez kell adni :-) Bármilyen hihetetlen, ez is működik, vannak olyan férfiak, akik inkább eltartják a nőt, csak legyen hol lakniuk.
(én ismerek személyesen egy ilyen nőt, 50 körüli, nem is túl szép, és 3 gyerekkel maradt egyedül, életében nem dolgozott. A férje halála után 1 hónappal már beköltözttette a másik faszit, aki hajlandó volt őket eltartani. Igaz, az a nő legalább főzni tudott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!