Nekem kellene felhívnom, hogy mikor lesz az esküvő? Vagy neki kellene meghívnia engem normálisan?
szerintem meggondolta magát, csak nem mer eléd állni, és megmondani.
ezért célozgat. mert ez egyértelmű célzás, hogy meg sem említi azóta az esküvőt, se a ruha kiválasztást, se meghívó, semmi.
én nem foglalkoznék vele ezek után, már hívtad 2x, most rajta a sor.
de mindjárt itt a szeptember, szerintem már ne számíts a hívására. különben sem ilyenkor kell, pár héttel hamarabb közölni a részleteket, dátum, stb.
akiket ott akar látni, azokkal már rég tudatta a részleteket.
sajnálom.
Ha nem keres és telefonon ha hívod leráz akkor valószínűleg nem akarja hogy ott legyél. Esetleg ha ismersz olyat akit tudod hogy biztosan meghívott volna akkor kérdezd meg tőle hogy ő kapott-e meghívot vagy tud-e konkrétumot. Ha ő többet tud nálad,kapott meghívót akkor biztos nem akarja hogy ott legyél az esküvőjén.
Amúgy igen,meghívót szokás küldeni az esküvőről,engem akárhány esküvőre meghívtak mindegyikre kaptam meghívód amin rajta volt a dátum.
Szerintem a nagynénéded hagyd békén,hagyd hogy ő keressen ha akar,de ne nagyon éld bele magad az esküvőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!