Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan titkod, amit senkine...

Van olyan titkod, amit senkinek nem mersz elmondani? Nekem van és annyira nyomaszt.

Figyelt kérdés

A férjemnek merevedési gondjai vannak, ami miatt már lassan 1 éve nem voltunk úgy igazán együtt. Nemrég elment orvoshoz, megoldódni látszik a gond. De annyira nyomaszt, hogy senkivel se beszélhetek erről. Nem akarom szégyenbe hozni a barátnőim előtt, félek, hogy kikotyogja valaki, meg amúgyis mindenki irigyel minket a tőkéletes kapcsolatunkért, képtelen vagyok elmondani, hogy csak látszat az egész.

26/N

2011. szept. 13. 12:02
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
tökéletes
2011. szept. 13. 12:02
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha férjeddel beszéltek erről, márpedig igen, akkor miért úgy érzed, hogy SENKINEK nem tudod elmondani, a legfontosabb emberrel tudod megbeszélni, másnak pedig ehhez semmi köze.

Ha szereted elégnek kell lennie, hogy ketten megbeszélitek, főleg ha megoldódni látszik.

Erről nem hiszem , hogy tehetne ő...

szeresd őt jóban, rosszban :)

és különben is mit tudna ehhez hózászólni bárki is? barátnők, anyuka, rokonok??? semmit...

2011. szept. 13. 12:06
 3/28 A kérdező kommentje:
csak rossz, mikor kérdezik, hogy minden rendben van-e kettőnkkel, milyena kapcsolatunk és hazudom kell. Mert nincs minden rendben.. Megviselt nagyon ez az egész, már semmi önbizalmam nincs, ingerlékeny vagyok.
2011. szept. 13. 12:08
 4/28 anonim válasza:
49%
Nekem van ilyen, írj privit, és én elmondom neked, és lehet h neked is jobb lesz...
2011. szept. 13. 12:13
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi is éltünk át ilyen időszakot. Valóban borzasztó volt. Baráti társaságban persze folyamatosan ment a szexuális zrika, mentek a célozgatások. Vettük / vettem a lapot, mintha semmi nem történt volna. Közben forrtam belül. Én se mondtam el senkinek. Volt eset, amikor elfelejtett megjönni. Mindenki állította, hogy tuti terhes vagyok. És idiótának néztek, hogy ugyan mitől vagyok annyira biztos benne, hogy nem vagyok az, mikor 100%-os védekezési módszer nem létezik. Hát elmentem terhességi tesztet venni a barátnőimmel, pedig tudtam, hogy nem lehetek az. Szándékomban sem állt senkivel beszélni róla. Nem akartam még jobban megalázni a párom, hogy esetleg kiderül. Borzasztó időszak volt. Mi a párommal se beszéltünk róla.
2011. szept. 13. 12:13
 6/28 anonim ***** válasza:
45%

Ez szörnyű! Mitől alakul ki ez egy férfinál? Egyik barátnőmék is...hát elég furán viselkednek. Barátnőm sokszor panaszkodik, hogy alig élnek szexuális életet, meg hogy fél órát kell tornáznia, mire a párjának feláll.

Ennek lehet valami orvosi háttere?

2011. szept. 13. 12:16
 7/28 anonim ***** válasza:
46%
Amikor össze házasodtatok akkor működött? Ha igen akkor meg kell keresni az okát, hogy most mért nem és orvosolni. Ha nem működött akkor viszont bármennyire nehéz is szakítani kellett volna. Tudom, hogy most nagyon nehéz helyzetben vagy, de ne mond el senkinek ne alázd meg a férjedet.
2011. szept. 13. 12:19
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
12:13 vagyok! Nem gondolom, hogy a mi esetünkben orvosi oka lett volna. Mert orvos nélkül javult meg a helyzet. Én se értek semmit. Egyik pillanatról a másikra romlott el minden és egyik pillanatról a másikra javult meg. Na ezért se mertem elmondani senkinek, mert biztos jöttek volna azzal, hogy megcsal. Pedig tuti nem.
2011. szept. 13. 12:21
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
A páromnak fitymaszűkülete volt, persze a felismerés előtt legalább egy évig szenvedtünk vele, vitáztunk miatta. Neten utánaolvastam, rájöttem mi a gond, nagy nehezen elküldtem orvoshoz. Akkoriban én megbeszéltem a barátnőimmel a dolgot, mert ha a férjem nem ment volna bele a műtétbe (ami nélkül nem lett volna szexuális életünk), biztos elváltam volna. Engem is őrült a dolog, de őt is. Rábeszéltem, meggyőztem, támogattam, már kb. 5 hónapja túlvagyunk a műtéten, és minden t ö k é l e t e s:) Ha a barátnők barátnők, akkor ezt nem kacagják ki. Ő is elmondta a haverjának, sőt még a főnökasszonyának is, pláne h szabit kellett kivennie. Nem nagy dolog, bárkivel előfordulhat, nem szégyen, inkább az a szégyen ha nem tesznek ellene vagy nem beszélik meg!
2011. szept. 13. 12:22
 10/28 anonim ***** válasza:
51%
Eléggé furcsa nekem,hogy elakarod mondani a problémáidat másoknak.Szerintem tartsd tiszteletben a férjed és ne teregesd ki a szennyest a barátaidnak.Hidd el más csak örül,hogy ilyen problémáitok vannak.Ez nem egy olyan téma,amit meg kellene mással osztani.Ha szeretitek egymást,akkor ezt is átlehet vészelni.
2011. szept. 13. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!