Van olyan titkod, amit senkinek nem mersz elmondani? Nekem van és annyira nyomaszt.
A férjemnek merevedési gondjai vannak, ami miatt már lassan 1 éve nem voltunk úgy igazán együtt. Nemrég elment orvoshoz, megoldódni látszik a gond. De annyira nyomaszt, hogy senkivel se beszélhetek erről. Nem akarom szégyenbe hozni a barátnőim előtt, félek, hogy kikotyogja valaki, meg amúgyis mindenki irigyel minket a tőkéletes kapcsolatunkért, képtelen vagyok elmondani, hogy csak látszat az egész.
26/N
Stressz áll legtöbbször a háttérben,és onnantól hogy 1x előfordul,onnantól mégjobban belelovallja magát.
Még az elején volt ilyen nálunk is,egyik részről ment folyamatosan a barátoktól a szexuális megjegyzések,másrészt már a falat kapartam,közben meg mondogassam folyamatosan hogy semmi baj,ez is csak egy átvészelendő időszak,megnyugszik,nem lesz baj.
Igy is lett végül,elmúlt a stressz,elmúlt a zavar.
Most viszont ismét stresszes időszak neki,24 órában próbálom a biztos hátteret a nyugit biztositani,mert ha még1x ...áhh...grrr...
Én sem mondanám senkinek sem el. Az orvosnak annak, igen!
23/N
10 hónapja ismertem meg a férjemet... Merevedési problémái voltak szintén, egészen 4 hónapig, na onnantól mintha elvágták volna.
Rossz volt nagyon... Összejöttem egy írtó helyes, jóképű, jó testalkatú, magas pasival akivel tényleg minden rendben volt. Két hét után feküdtem le vele, első alkalom, fel sem állt neki, hiába csináltam bármit. Írtó kínos volt. Aztán jöttek a következők, teltek a hónapok, vagy fel sem állt neki vagy a szeretkezés felénél lelankadt. Neki érzelmileg nem volt biztos a kapcsolatunk és erre fogta. Na mihelyt rendeződtek a viszonyaink, én is törődőbb lettem vele, érezte hogy tényleg szeretem, na azóta meg áll mint a cövek.
Soha senkinek nem mertem akkor elmondani, mert rólunk is mindenki azt mondogatta, hogy tökéletes pár vagyunk, annyira de annyira összeillünk, meg hogy kifogtam a világ legjobb pasiját (ami tény :) ), engem meg bántott a gondolat, hogy igen, ráadásul még a farka is nagy csak nem áll fel....
Azóta tényleg minden rendeződött, hál'isten.
Sok-sok kitartást kívánok neked.
nem lehet hogy stressz váltja ki?
Nálunk mikor terhes lettem párom bepánikolt kb mikor 6 hónapos voltam, hogy nem fog tudni minket eltartani (pedig nagyon nagyon jól éltünk kerestünk akkor is és most is! szerencsére!),
félt kevés lesz hozzá, ott fogom hagyni Őt mint az anyja hagyta ott Őket (erre apósom is felhívta a figyelmét persze! hogy az anyjuk is bezárta Őket a házba és lelépett haza németországba, és a közös családi nyaraláson még azt is benyögte, hogy nem is a páromé lehet a gyerek...) és annyira belemerült ebbe, hogy a végén már dadogni is elkezdett, 1 épkézláb mondatot nem bírt kinyögni mert mindig belesült! Kemény időszak volt, de túl vagyunk rajta! Ja és 24 éves volt ekkor én 21...
Ha kizárják az orvosi okokat urológián (ciszta, vagy egyéb dolog ami befolyásolhatja) akkor csak a lelki megpróbáltatások maradnak!
Nem kell megbeszélni barátnőkkel! Nem is baj ha nem beszéled ki velük! Mi van ha a férjüknek párjuknak elmondják és Párod marad gázba előttük!!! Igazad van ebben
Ha a páromnak ilyen gondja lenne, én vagy nem beszélném meg senkivel, vagy csak olyannal, aki személyesen nem ismeri őt, és esélye sincs, hogy ez megváltozik. Pl. netes barátnők, akik messze laknak tőlünk, esetleg külföldön élnek. Akkor mégis kibeszéltem valakivel, de nem olyannal, aki ott van a párom környezetében, és fennáll a veszély, hogy kikotyogja valakinek (akár csak az ő párjának stb. és indul a lavina, a pusmogás).
Vannak fórumok, közösségek, ahol találhatsz hasonló problémával küzdő nőket. Bár azt mondtad, megoldódni látszik, ennek örülök! Legfontosabb,hogy TI KETTEN tudjatok beszélni róla. A jó párkapcsolat egyben barátság is.
30/N
Ne haragudj, de lefogtok pontozni... Tényleg miért akarod elmondani ezt másnak? A szexuális életetek kizárólag rátok tartozik, senki másra... Tessék itt leírhattad, tanácsot is kaptál, a párod elment orvoshoz (NEM KIS DOLOG), megoldódni látszik, mi nyomaszt még?
Ne sajnáljuk már ennyire magunkat, egyről a kettőre nem fog megoldódni semmi, türelem kell hozzá.
Szerintem ne mondd el a barátaidnak, ismerőseidnek, bár megértem, hogy a dolog megviselt. Gondold el, hogyha te meddő lennél, jól esne, ha a párod a legjobb barátaiddal osztaná meg a problémát? Én árulásnak venném. Egyébként stressztől bőven lehet fiatal férfiaknál. Manapság az embereket hajszolja a munkahely. Aztán ez a vége (többek között). Menj el pszichológushoz, vele meg tudod beszélni, és tök jó dolgokat tud mondani. Ráadásul titoktartási kötelezettsége van. Mint egy papnak, az is jó.
Különben meg ez az a helyzet, amikor létjogosultsága van a m....-nak. CSak ne mondd el másoknak. Mások se szokták elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!