Nem akarom anyának meg senkinek a családból elmondani hogy megjött nekem. Norm ez?
Érdekes.
Szerintem sokkal cikibb ha nem menstruálsz, de te tudod.
Mindenesetre szép család lehet ha ilyet nem mondasz el...
En is pont ilyen voltam. Nem akartam elmondani, mert szegyeltem, holott semmi szegyelnivalo nincs rajta, sot, inkabb legy buszke arra, hogy te testileg mar eleg erett vagy. Mondd el batran anyudnak!
17L
Egyébként bírom mikor valaki ilyen nagyra van magával, hogy ennyire hülyének nézi a szüleit.
Azt hiszed, hogy amúgy nem fogja észrevenni? És betétet honnan lopsz majd? Ha átázol este és tiszta vér lesz a bugyid meg a lepedőd mit mondasz? Ha rosszul vagy, honnan lopsz gyógyszert? stb
Bocs, de ez egy kicsit szánalmas...
Szerintem nyugodtan elmondhatnád.
Ez nem "ciki", hanem a világ egyik legtermészetesebb dolga.
És titkolni sem lehet sokáig. Rendszeresen szükséged lesz betétre, vagy tamponra, és szükség esetén görcsoldó gyógyszerre is.
Nálunk annyi történt, hogy mikor először megjött, anyu ugye tudta, és nemsoká már apu is. Gratulált, hogy nagylány lettem. Nem gúnyosan, hanem tényleg gratulált, és ennyi! Ez nem szégyen, hanem természetes dolog. Annak a jele, hogy egészséges vagy, és termékeny nővé érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!