Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, miért féltek elmondani...

Lányok, miért féltek elmondani anyukátoknak, ha megjön az első menstruációtok?

Figyelt kérdés
Egy teljesen természetes dologról van szó. Nem értem, miért nem lehet erről beszélni. Szerintem a fiúk sem cikiznének benneteket, ha nyíltan és őszintén beszélnétek velük, hogy mi a menstruáció és miért van.

2010. szept. 22. 11:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem féltem szólni neki :D Tök nyugodtan mondtam neki reggel, hogy szolgáltasson már nekem egy tiszta fehérneműt meg betétet mert megjött :D
2010. szept. 22. 11:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

háát nem félésnek mondanám... inkább kényelmetlen..

meg hát ettől teljesen megváltozik a kapcsolat, mivel etől úgymond "nagy lányok" lettünk.. és amikor nekem megjött akkor igazán nem akartam még h nagyobb legyek...

de már minden rendben.. :DD

2010. szept. 22. 14:13
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2010. szept. 22. 14:35
 4/16 anonim válasza:
60%
Vááá... :D Amikor én elmondtam, nem volt semmi benne, anyám meg elmondta apámnak. >< Rohadt édes volt tőle, és cukkolt apám. x""D Persze szerencsére anyám nem mondta tovább a bátyámnak... néha agyamra mennek a cukkolások, bár az régen volt, most már nem. xD
2010. szept. 24. 16:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

jah anyám teljesen kiakadt onnantól kezdve nagyon bunkó lett velem és nem értettem h miért. aztán elmondta apunak ő felhívott/mert nem él velünk/ és gratulált beszélgettem vele, h neki milyen volt mikor "nagyfiú"lett így visszagondolva apuval nem volt ciki. de akkor az volt kérdezte is hogy neki miért nem mondtam el, és hogy miért anyutól kellet megtudnia.

aztán később apu elmondta azt is, hogy anyu azért volt olyan bunkó mert féltékennyé vált, elkeztdek nőni a melleim stb, és csak azt lehetett észre venni hogy megálltak az autósok, hogy átengedjenek az utcán, utánam fordultak, és anyu után már nem. és ezt anyu nem bírta feldolgozni

azóta is furcsa. szóval nem volt kellemes.

L/16

2010. szept. 24. 17:15
 6/16 anonim válasza:
haat én simán elmondtam neki azóta se lehet vele megbeszélni semmit :) "fura" nevelés
2010. szept. 24. 18:17
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Én alapból az a zárkózott tipus vagyok (és már 12 éves koromban is az voltam, amikor megjött), így elég kényelmetlenül érintett a dolog, hogy meg kell osztanom egy másik emberrel egy ilyen jellegű dolgot... Aztán elmondtam neki, de csak azért, hogy adjon betétet, és azóta se beszélem meg vele (meg másokkal se) az ilyen dolgaimat... Meg a másmilyen dolgaimat se :)) Se vele, se mással :))))))
2010. szept. 24. 18:44
 8/16 anonim válasza:
Én észre se vettem mikor megjött. Eleinte csak ilyen sötétbarna folyásom volt, és nem figyeltem. Aztán anya mikor válogatta a ruhákat a mosáshoz, ő vette észre, és közölte velem hogy valószínűleg elkezdtem menstruálni. Eléggé sokkolt a dolog, majdnem elsírtam magam :) Persze pár napon belül meg is jött rendesen, szóval nem egy kellemes emlék :D
2010. szept. 24. 22:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam el az első menstruációt!A másodiknál már igen és nem volt semmi persze apának nem mondta el úgyhogy megnyugodtam!
2010. szept. 25. 16:27
 10/16 A kérdező kommentje:
Miért lenne baj, ha Apukátok megtudná? Ő is tudja mi a menstruáció. Sőt, ha a sulitokban a fiúknak is elmondanátok, hogy mi a menstruáció és miért van, akkor szerintem ők sem gúnyolnának Benneteket.
2010. szept. 25. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!