Lányok, miért féltek elmondani anyukátoknak, ha megjön az első menstruációtok?
Figyelt kérdés
Egy teljesen természetes dologról van szó. Nem értem, miért nem lehet erről beszélni. Szerintem a fiúk sem cikiznének benneteket, ha nyíltan és őszintén beszélnétek velük, hogy mi a menstruáció és miért van.2010. szept. 22. 11:18
11/16 anonim válasza:
Én egyáltalán nem féltem megmondani. Már beszéltünk róla (ez is számít, hisz akinek nem beszélnek róla, annak ez egy furcsa, nem mindennapi témának tűnik). Felhívtam mert nem volt otthon és mondta hogy jaj de jó, nagy lány lett a kislányomból. :) Apának is elmondta anya, ő ugyanezt mondta, kicsit sem volt ciki.
12/L
12/16 A kérdező kommentje:
Na, így kell felfogni, mint az utolsó Válaszoló! Köszönöm mindenkinek a választ!
2011. nov. 9. 15:31
13/16 anonim válasza:
hát nekem még csak most alakulgat de nemszólok :). tesóm mondta anyunak és anyu tök aranyosan mondta apunak h na nála számolgatjuk a napokat :D
14/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem féltem elmondani... lazán anyát behívtam a szobámba és elmondtam neki. Persze ő meg rögtön apámnak is elmondta. Nem lett belőle nagy ügy, csak elmosolyodott. :D
16L
15/16 anonim válasza:
Mert még soha nem beszéltünk róla, és félek én elkezdeni a beszégetést.
16/16 anonim válasza:
én is szorongok,ha erre gondolok,még nem nagyon beszéltünk ilyesmiről,de egyelőre csak használom a készletet a fürdőszobaszekrényből.majd észreveszi,ha egyszer elfogy.:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!