Az első menstruációtok idején hányszor cseréltetek betétet egy nap?
Én még emlékszem! 13 éves voltam, amikor először megjött, és annyira paráztam az átázástól, hogy minden szünetben betétet cseréltem a suliban. ;)
Amúgy szerintem amíg ki nem tapasztalod, hogyan jobb, legalább 2 óránként cserélj!
okéé(:
köszi szépen(:
Első válaszoló vagyok
Hát körülbelül én is 2-3 óránként cseréltem betétet akkoriban. (Ha jól emlékszem)
Első válaszoló: milyen bunkó vagy... ha nem tudod, legalább ne legyél bunkó, és ne is oszd meg ezt mindenkivel ha lehet... A kérdező hasznos válaszokaz várt, legalább egy tanácsot odalökhettél volna neki.
Egyébként: úgy is látni meg érezni fogod amikor megtelik, akkor cseréld. ha csak egy kis foltocska van rajta, akkor nem érdemes, csak a betétet pazarlod vele :)
15:10 tök igazad van!!:)
köszi a válaszokat!
A válasz megírásának időpontja: ma 15:10
Miért is vagyok bunkós? :)
-s
Amúgy meg ha nem tetszik, le lehet pontozni. Nem hinném, hogy alpári stílusban beszéltem volna. Annyit írtam, hogy honnan emlékeznék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!