Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan titkod, amit senkine...

Van olyan titkod, amit senkinek nem mersz elmondani? Nekem van és annyira nyomaszt.

Figyelt kérdés

A férjemnek merevedési gondjai vannak, ami miatt már lassan 1 éve nem voltunk úgy igazán együtt. Nemrég elment orvoshoz, megoldódni látszik a gond. De annyira nyomaszt, hogy senkivel se beszélhetek erről. Nem akarom szégyenbe hozni a barátnőim előtt, félek, hogy kikotyogja valaki, meg amúgyis mindenki irigyel minket a tőkéletes kapcsolatunkért, képtelen vagyok elmondani, hogy csak látszat az egész.

26/N

2011. szept. 13. 12:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A kérdés az volt, hogy van-e olyan titkod, nem pedig az, hogy elmondja-e.

Nekem van, de én magamban tudom tartani, mert erőt merítek a meditációból. Egy bölcs ember szavait idézve: "A múlt, por." Már nincs, és nem is lehet megváltoztatni, tehát felejtős.

2011. szept. 13. 12:53
 22/28 A kérdező kommentje:
Fel se merült benne, hogy elmondom másoknak, csak írtam, hogy nyomaszt, hogy senkivel se beszélhetek róla.
2011. szept. 13. 13:00
 23/28 A kérdező kommentje:
bennem
2011. szept. 13. 13:00
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Velünk is ugyanez volt. Megismerkedtem egy nagy-nagyon vonzó férfival, és amikor arra került volna a sor, lelankadt. És ez így ment 1-2 hónapon keresztül, amikor mintha elvágták volna, soha nem jött elő ilyen probléma. Sőt... nem azért mondom, de vele a legjobb a szex, el sem lehet mondani.

Egy volt barátomnál is volt ilyen, ugyanezt éltük át, volt, hogy kiakadtam, hogy nem vagyok kívánatos, és hogy meddig tart ez még.

A kettő történet alapján rájöttem, miért van ez: IZGUL, STRESSZEL, SZERETNE MEGFELELNI. Komolyan mondom, csak ennyi. Amint nem görcsöltünk rá a témára, nem erőltettük, csak minden természetesen jött, ha megkívántuk, minden rendben van! Akármilyen fura is, a férfiak is stresszelnek, hogy megfelelnek-e nekünk, teljesíteni akarnak, szóval az agyuk hagyja ilyenkor cserben, nem a szerszámuk. Ezzel a világon semmi baj nincs. Szerintem ti már nagyon rástresszeltetek, próbáljatok meg lazítani, és te se legyél feszült emiatt. Amúgy én régebben online orvossal is felvettem a kapcsolatot, aki ugyanezt írta, hogy itt csupán stresszről van szó. Annyit tanácsolt, hogy ha végképp nem tudunk lazulni, keressünk fel egy terapeutát, egy vagy 2 alkalom, és már mehet is minden.:)

Egyébként mivel védekeztek? Ilyen stressz esetén az óvszerfelhúzás tovább növeli az idegességet, lehet, hogy a gyógyszer addig jobb.

2011. szept. 13. 13:01
 25/28 anonim ***** válasza:
13 01 Teljesen egyetértek veled. Ha egyszer kudarcot vall az ember, akkor nehéz rendbe hozni. Amikor hozzá fog azon görcsöl, hogy vajon sikerül-e? Hát bizonyos, hogy nem. Ha spontán jön, akkor igen és önbizalmat nyer, utána nem lesz probléma.
2011. szept. 13. 14:33
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van annak, aki azt mondja, hogy a pároddal beszéljétek ez át, beszéljétek ki. Mással kibeszélni, hát nem tudom, emberfüggő.... Azért a férfiak általában nagyon érzékenyek ilyen téren. Nálunk nincs ilyen probléma, de ha a szexuális életünkkel kapcsolatban bárki ismerősnek elkotyognék valamit, szerintem a férjem nem díjazná!
2011. szept. 13. 14:59
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésre válaszolva:

Igen, van olyan titkom, amit nem mondok el senkinek, sírba viszem magammal.

2011. szept. 13. 15:55
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Van. Olyan családi titok amiről senki nem tudja,hogy én tudom. És borzalmasan nyomaszt,és idegesít,hogy úgy elmodnanám valakinek....
2011. szept. 13. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!