Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség mit mondjak? Nincs...

Segítség mit mondjak? Nincs már pénzünk, de félek elmondani az igazságot?

Figyelt kérdés

Szóval anyunak még nem jött meg a Gyese és elvileg holnap küldik HA küldik. De általában 4-5-én szokták. Most perpill van 500 ft-unk+nekem talán 500. Mondta hogy ugye nekem van egy arany nyakláncom,azt beadhatnánk a zaciba hogy legyen valami kis pénzünk így hónap végén. De nekem azt ellopták a suliban,és azóta se mondtam el neki! Tiszta ideges vagyok,nem merem elmondani. Lenne még egy lehetőségünk hogy a bátyjától kölcsön kér,de az meg eléggé gáz hogy kölcsön kérünk.

Mit csináljak??? Nincs már semmi pénzük:( Segítsetek

2011. márc. 31. 19:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elnézést, én kevesebb mint fél nap alatt találtam (konkrétan 3 óra alatt).

Jah, bocsi, hogy rájössz, hogy dolgozni kéne és nem tetszik? Az más... Én nem finnyogva kerestem munkát...

2011. ápr. 1. 12:53
 12/12 A kérdező kommentje:

"Elnézést, én kevesebb mint fél nap alatt találtam (konkrétan 3 óra alatt).

Jah, bocsi, hogy rájössz, hogy dolgozni kéne és nem tetszik? Az más... Én nem finnyogva kerestem munkát..."

válasz írója...

csak úgy mellesleg anyám takarítónő,és neki nem büdös a munka!:) csak h ebből nem lehet megélni. neki is mindegy volt,csak legyen valami munkája. ja,és nem fél nap alatt találta azt sem! kb 2 hónapig volt munkanélküli,míg ismerősön keresztül nem kapott munkát:) és jól írták az előttem levők,írd meg ha tudsz valamit,mivel nem kevés ember keres munkát (akár takarítóit) de NEM talál! ennyit erről...

amúgy már "megoldódott" a probléma,kölcsönbe kaptunk egy kis pénzt,ha szűkösen is,de elég lesz:) köszi a válaszokat!

2011. ápr. 2. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!