Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak neki, az igazat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki, az igazat nem nagyon szeretném elmondani?

Figyelt kérdés
Van egy srác , nagyon tetszik , megtaláltam egy oldalon és ott volt az msn-címe is , be szeretném irni , de mit mondjak neki , hogy hogyan került fel a listámra , miért írtam be? Nem szeretném azt megmondani , hogy tetszik nekem , mert ha én neki nem akkor elég ciki lenne nekem utána
2009. okt. 6. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintme édes mindegy mit mondasz, elég egyértelmű lesz.
2009. okt. 6. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
csak annyit mondj hogy láttad x oldalon a profilját, tök szimpi volt, és meg szeretnéd ismerni. ebből nem következik semmi komoly
2009. okt. 6. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
csak vedd fel és ha megkérdezi akkor mond azt h láttad... oldalon és szimpatikus volt és ennyi am meg valószínű h rögtön leesik majd neki:D
2009. okt. 6. 18:30
 4/10 A kérdező kommentje:
hát ez nem lenne nevetséges pasik számotokra , hogy egy csaj ilyent mondjon?
2009. okt. 6. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy nem veszed fel - nincs égés - vagy ezt mondod. Persze mondhatsz mást is, de ennyire ne nézd hülyének, így is úgyi is vágni fogja miért vetted fel, ha hazudsz csak rosszabbul jársz, végképp meg lenne a véleménye Rólad.
2009. okt. 6. 19:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
tedd már fel a kérdést magadnak... mit veszíthetsz azzal h ha felveszed és esetleg leégsz?! (amit nem tartok valószínűnek h ha csak ennyit mondasz neki h megláttad és szimpatikusnak tűnt) ebből ő is tudni fogja h mi van és nem fog úgy kezelni mint egy "barátot", ha pedig mégis elküld akkor mi van?! semmi... ő vesztett többet nem te... :)
2009. okt. 6. 19:31
 7/10 A kérdező kommentje:
18 vagyok , ez nem ciki mar ebben a korban , jo reg nem en szedtem fel pasit, egy suliba jarunk es azert eleg ciki lesz minden nap vele szembe menni
2009. okt. 6. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
ugyanezt megéltem 18 évesen én is... volt h valaki olyannal találkoztam a folyosón akivel nem szerettem volna :D de gondolj bele, ha összejöttök esetleg... pár hónapig csak eltart már ha komolyan gondoljátok... és utána mennyi ideig kellene őt látnod... érettségi és a többi... ha tetszik akkor ne azon gondolkodj h mi lesz a vége, hanem azon h milyen jó lesz mikor együtt lesztek... :)
2009. okt. 6. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Sztem veszi a lapot ha latja h minnel tobb csaj jelolte be ha pedig bejosz neki akkor tobbszor fog irni neked..:D
2009. okt. 12. 21:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Mondd neki hogy olyan csúnya volt azon az oldalon hogy muszáj volt felvenned:D Ha nem az akkor meglepődik és poénra veszi...

Szerintem mindenképp valami ehhez hasonló negatív viccel indíts...

Jakomo 25f

2009. okt. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!