Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rozalinda22 kérdése:
Mit mondjak neki, hogy oldódjon ez a feszültség?
Figyelt kérdés
Elköltöztünk és az új iskolában, az új osztályomban, megismertem egy fiút, nagyon tetszik, pont nekem való lenne, de mivel osztálytársam ezért nem hiszem hogy működne a kapcsolatunk.Tudom hogy én is tetszem neki, és egyszer megbeszéltük, hogy elmegyek hozzájuk, el is mentem és hát ott aludtam.De azóta nem is beszéltünk, de mivel mindennap találkozunk ez így elég kínos.Mit mondjak neki, hogy oldódjon ez a feszültség??2011. nov. 3. 14:49
1/10 anonim válasza:
Csak aludtál ott, vagy volt más is?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, szeretkeztünk is...
2011. nov. 3. 14:53
3/10 anonim válasza:
Nos ahogy én látom, le kéne ülnötök beszélni. Ezek szerint egyszer lefeküdtetek és azóta se kép se hang. Lehet ő se érti, hogy most mi volt ez, vagy "többre" számított. Szerintem az elved, miszerint házinyúlra nem lősz már értelmetlen, hiszen azzal, hogy lefeküdtél vele már pont rossz helyzetbe kerültetek. Ennyi erővel össze is jöhetnél vele, rosszabb már nem lenne, sőt talán valami jó sülne ki belőle.
4/10 A kérdező kommentje:
Pont azért, mert osztálytársam nem akarok vele összejönni, de mivel jó embernek tartom és tök jól elbeszélgettünk eddig, ezért szeretném ha megmaradna ez a jó viszony,és igen le kéne ülnünk és megbeszélni ezt, csak nem tudom, hogy pontosan mit mondjak neki vagy hogy menjek oda...
2011. nov. 3. 15:19
5/10 anonim válasza:
Nem értelek. Tehát nem akarsz vele összejönni, mert osztálytárs és akkor... mi is történne akkor? Ellenben lefeküdni azt lehet vele? Érdekes elveid vannak.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt helyes, mert bár vonzódom hozzá és tulajdonképpen nem állna távol tőlem hogy összejöjjünk, de mi lesz ha szakítunk, akkor majd nézhetem még 3 évig és csak kellemetlen helyzetek alakulnának ki,a mit nem akarok...de sajnos nem gondoltam át a következményeit annak, hogy mi lesz ha lefekszem vele...
2011. nov. 3. 15:35
7/10 anonim válasza:
No, akkor most kb. ott tartotok, amitől amúgy tartasz. Pontosan erre céloztam. Akkor már nem mindegy? Rosszabb nem lesz a helyzet ennél akkor se, ha szakítotok.
8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt még megbeszélhetnénk, és lehetne minden úgy mint régen, de ha összejövünk és átélünk együtt egyet s mást, összefonódik az életünk...és ha szakítunk, ezek után már nem lehetne visszahozni a barátságot...Pláne, hogy ezt, hogy lefeküdtünk csak páran tudják, az én barátaim az ő barátai, de ha összejövünk akkor azt már elég sokan megtudnák...és jönnének a kérdéseikkel: hogy jöttetek össze, miért lett vége...stb...
2011. nov. 3. 15:42
9/10 anonim válasza:
Csak páran tudják, tehát az egész osztály. :-)
Általában mindenki az ismeretségi köréből választ párt. Azért nem kellett volna összejönnöm a barátnőmmel, mert vannak közös ismerőseink?
10/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem, tényleg csak páran tudják...
2011. nov. 5. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!