Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralás előtti feszültség elfogadható?
Szerintem én úgy gondolom, hogy ez ilyenkor elfogadható.
De mivel nem ismerlek titeket, nem tudom milyen a kapcsolat, ezért ez csak egy vélemény, a leírtak alapján.
Nyugi!:)
Amikor az ember veszekszik olyanokat tud a másik ember fejéhez vágni..( tapasztalat:( )
Szerintem minden meg fog oldódni!
Sok sikert!
Jaaaaaa, h külön:O:O:O:O:O
akkor menjetek úgy ahogy ő akar(ő úgysem fog engedni és még több feszültség lesz, te mek nem akarsz több vitát) max ő fizet..!
Eddig kétszer utaztam párommal külföldre, ilyen hosszabb utak előtt alapból stresszes vagyok én is, de nem veszekedtünk (mi sose szoktunk:). A legutóbbi utunknál volt, hogy kicsúszott kissé ingerülten a számon, hogy most ne tököljön addig a fürdőben, ahogy szokott, mert nem érünk ki a check in-re időben.
25 N
A vitát az nyeri, aki el sem kezdi. Aki viszont a vitában nyer a végén, azaz a másik neki ad igazat, ő meg megnyugszik, hogy neki volt igaza, az a legszánalmasabb.
Engedj neki, nyaraltok, most férjen bele az a +3000 Ft. Kényelmesebb is, meg gyorsabb is. Majd legközelebb ő enged, hidd el, értékelni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!