Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható, ha egy lány idősebb a párjánál? L/19 F/18.
Az az egy év még mérési hibahatárnak is simán elmegy,szerintem egy olyan 2-3 év még nem egetverő különbség. Ennél nagyobb különbségnél már számít az is, hogy hány évesek, mert a 4-5 év az nagy különbség tud lenni pl. egy 13 és 18 éves között.
üdv,
23f
Párom és köztem 9 hónap van (én 17/L ő 16/F). Néha még szórakozunk is, hogy amikor én születtem ő akkor fogant :P
Ám meg ne érdekeljen más véleménye. Az az egy év igazán nem tesz semmit. Volt aki minket is megszólt, mert hogy milyen ciki ez már. De ugyanmár miért lenne ciki? Ti kell megértsétek egymást és egyáltalán ne törődj mások véleményével ezen a téren. A barátom is sokat izgult azon, hogy nem-e fogom dobni a korkülönbség miatt. De ez hülyeség. Ha szerelem van, a kor nem számít.
Legyetek boldogak! :)
Egy év annyira nem számít. Meg egyáltalán, a kor.
Én 30/N vagyok és nekem is fiatalabb a párom. És nem egy évvel. Oké, tizenévesen más, de egy év akkor is semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!