Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Volt egy lány jártam vele, összejöt az egyik legjobb barátommal. Ebben az esetben elfogadható, vagy nem?
ti még jártok???
lehet ,hogy kedvet kapott a sexhez
Bepótolja azt az időt,amit veled elvesztegetett.Ha már nem volt szűz,mit pettingelgetsz vele?Dugd meg jól máskor,ne mulyáskodj.Szerintem simán megdughatod még te is,csak ne lelkizz neki.
Ha meg nincs szó érzelmekről csak a büszkeség bánt,beszélj a haveroddal és intézéttek be a csajt ketten.
vagy hívd a csaj cigány bandáját és tömjétek meg nyócan
ÉS NYOMND LE H HASZNOS VOLT A VÁLASZ
ja, nem kellett volna annyira húzni a dolgot. amit keresett benned, megtalálta másban, amit várt tőled, megkapta mástól.
told le te is.
hány évesek vagytok? és te még szűz vagy?
mert ha amiatt nem tetted meg vele akkor hagyd el mert nem is érdemli meg h odaadd neki. ha nem vagy az, akkor meg nem tudom miért nem történt meg köztetek. ő meg szólhatott volna, hogy neki hiányzik a szex. ám ha nem szólt akkor gerinctelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!