Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igy biztos jó? Elfogadható vagyok?
63 kiló jó, ha izmos vagy, de ha a nagyja háj, akkor sok. Fogyóznod nem kell, de sportolj a nyáron, akkor mire suliba mész, biztosan szép alakod lesz. Ha meg most is szép, sportos alakod van, akkor meg megtartod :)
Bár ha elkezdesz mozogni, pár kiló lehet, hogy lemegy, de az sem baj.
Nem tudom, hogy mennyit segítek:
Szintén 13 vagyok, 7.-be megyek, 164 cm, és 54 kg, és nem valami szép.
Egy kicsit szerintem leadhatnál pár kg-t, ha Téged zavar. De én csúnyán is találtam valakit, aki szeret, szóval te is találnál "dagin". És lehet - sőt -, hogy nem vagy dagi(az ember magával sokkal szigorúbb). És az izom nehezebb mint a zsír! ;)
És a belső sokkal fontosabb, mint a külső: egy fiú nem a kinézeted miatt fog választani (már ha normális), ezért lehet szépséghibád is.
(Bocsi, hogy érthetetlen lett, csak túl sok minden szerettem volna mondani! :D)
ennyi baj legyen! ha kedves vagy és kebles, nincs gond! :P
egyébként csak kép kellene... mármint, fejed nem muszáj, csak hogy úgy testileg kb. hogy nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!