Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem megcsal a barátom, de nem vagyok benne teljesen biztos. Mik a jelei annak, ha mégis csal? 17L
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 15:06
1/13 anonim válasza:
mással dug... ez egy elég biztos jel
2/13 A kérdező kommentje:
Oké,de mi alapján tudok erre következtetni?
2011. okt. 19. 15:10
3/13 anonim válasza:
Másképp kezd el viselkedni, új dolgok jönnek az életében amik eddig nem érdekelték (zene, egyéb hobbik), nagyon keveset/semmit közeledik feléd,(szex) hamar hazaindul mint szokott, később találkoztok mint szoktatok, képesek vagytok szótlanul ülni egymás mellett hosszabb ideig és látszik, h "kinéz magából", kamuzik neked, h bent kell maradnia még valamiért suliban vagy valakinek segítenie kell...
4/13 anonim válasza:
Megváltoznak a szexuális szokások, vagy egyáltalán nem lesz szex, sokat veszekszik, vagy éppen ajándékokkal bombáz (igen tudom hülyén hangzik de ilyen is lehet), viselkedés változás, ilyesmik.
5/13 A kérdező kommentje:
Ezek nemtúl biztatóak..de köszönöm.((:
2011. okt. 19. 15:16
6/13 anonim válasza:
Írd le te miből gondolod.
Figyelj a következőkre.
Lopva SMS ezik, telefonal
Nem akar szexet veled, folyton fáradt
Megmagyarázhatatlan eltűnések akár órákra
Nem veszi fel a telót ha hívod és nem is hív vissza hamarosan
Kiszívott nyak, rúzsfolt, furcsa viselkedés
7/13 A kérdező kommentje:
Én abból,hogy egyik napról a másikra eltávolodtunk..mostanába mindig leráz,mondván,hogy "tanulni a kell vagy a haverjaival lóg"...nemigazán érdekli,hogy mi van velem..://
2011. okt. 19. 15:21
8/13 anonim válasza:
hát ez nem valami jó jel, de 17 évesen ezt ne vedd a szívedre.. :) ha nem tudod megbeszélni ezt vele, akkor ne pazarold az időd egy ilyen srácra, akinek a haverjai fontosabbak mint te.
9/13 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én még mindig nagyon szeretem..és,ha kiderül,hogy igazam van,nemtudom mit fogok csinálni..:S
De köszönöm..nagyon aranyos vagy.:)
2011. okt. 19. 15:32
10/13 anonim válasza:
az egy jel ha mondjuk baromi csúnya vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!