Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még elfogadható lenne számodra?
A párommal 2 éve vagyunk együtt.A kapcsolatunk elején kétszer majdnem szakitottam vele,mert flörtölős leveleket küldött lányoknak nem csak facebookon.Persze ő csak lazán fogja fel az egészet,nem kéne ilyen komolyan vennem szerinte,mert néha csak unatkozik és ezt hozza ki belőle,soha nem találkozna eggyel sem azok közül a lányok közül.Megigérte,hogy megváltozik.Most,másfél év után jelentősen csökkent az ilyen levelek száma,mondhatni meg is szűnt.
Viszont van egy jó lány haverja,akivel annak idején majdnem összejöttek,de a lánynak nem jött be külsőre a barátom,igy megegyeztek abban,hogy csak barátok maradnak.Mai napig is beszélgetnek skypeon.
Én is ismerem a lányt, a párom megmutatta nekem,beszéltem is már vele.Dicsérgette a lány képét,hogy milyen gyönyörű és hogy szexi,csak nem veszitett Isten el egy angyalt?
Viszont közben rólam beszél,hogy ide-oda szeretne velem menni,stb.
Ráadásul belekezdtünk a baba projektbe is 3 hónapja és ma már 2. napja késik a menstruációm,ami nem jellemző.
Ti szülnétek egy ilyen férfinek gyermeket?
Szia!
Az én helyzetem is hasonlít a tiédhez. Annyi különbséggel, hogy mi már három és féléve vagyunk együtt, de én még mindig nem tudom eldönteni, hogy ténylegesen összeakarom-e kötni vele az életem. Nehéz döntés...főleg a gyerek! Nem tudom, hogy az ilyen flörtölgetéseket mennyi választja el attól, hogy az illető meg is tegye, mármint megcsaljon. gondolom ha belementél a baba-projektbe akkor megvagy győződve arról, hogy szeret a párod. Szerintem át kellene beszéljétek a dolgokat. Ha annyira fontos vagy neki, akkor felhagy ezen szokásaival, amik elmondásod szerint már nullára csökkentek az elmúlt évben. A másik barátnőt meg ki kell iktatni a képből. Semmi baj a nő-férfi közti barátsággal, amíg egy bizonyos határt nem lépnek át, de ők átlépték és ez téged is zavar!
Könnyű ilyenkor okos lenni másnak, ...kívánom, hogy sikerüljön meghozni a legjobb döntést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!