Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes fiú jóbarátom egy idő után szerelmet vall. Nagyon bánt már ez, mindig a feszültség követi ezeket, ugyanis én nem érzek irántuk máshogy csak barátként. Miért van ez, mit csináljak? Help.
Figyelt kérdés
Egyik legjobb barátom szerelmet vallott..Ismerős helyzet,és a szokásos:Megmondtam hogy maradjunk barátok..Nos a bökkenő,hogy nekem haverja tetszik,de nagyon..Osztálytársam lesz mind2 srác..Folyamat mondja hogy mennyire irigykedik haverjára,az mindenkinek tetszik stb..Önbizalma a béka segge alatt..És nem akarja megérteni hogy nekem csak barát,6x folyamat megkérdezi hogy akkor biztos??De komolyan??Miért??Tuti??De mi a baj??Azt is felhozta már hogy nekem biztos a haverja tetszik stb...Szerintetek??:/2010. aug. 7. 16:34
1/11 anonim válasza:
Legfeljebb mondd, hogy egyikük sem tetszik.
2/11 anonim válasza:
hümm. én is bele vagyok esve a legjobb "barátomba" aki egy lány.. ő természetesen úgy tudja, hogy csak barátként szeretem, de mivel ebből úgy sem lesz több, nem mondom meg neki, mert így tölthetek vele a legtöbb időt...
3/11 anonim válasza:
Ilyenkor nem érdemes erőltetni a barátságot.
4/11 A kérdező kommentje:
De az visszajutna a haverja fülébe..És lehet hogy én is bejövök haverjának...:S
2010. aug. 7. 16:40
5/11 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy nagyon kedvelem mint barátot..:/ És annyira rossz,hogy nagyon sokszor előfordult már ez velem..És osztálytársam lesz 4 évig..:/:/
2010. aug. 7. 16:41
6/11 anonim válasza:
Beszélgess el vele jó hosszasan, ha ténleg szeret, akkor megérti, h. neked más tetszik, viszont mond meg neki, h. továbbra is szeretnéd, ha számithatnál rá, mint igazi barátra!
7/11 anonim válasza:
Barátkozhatok veled? Fiú vagyok.
8/11 anonim válasza:
Én is bevallottam akkori barátomnak(csaj), h szeretem, és el is veszítettem, félek örökre!:/ 19/F
9/11 A kérdező kommentje:
:' DD Hány éves vagy?: D
Utolsó:Sajnálom..:( Nem szeretném elveszíteni én sem,de ez így nagyon szar..:/ Sok szerencsét neked,reméljük minden jóra fordul..:/
2010. aug. 7. 16:59
10/11 anonim válasza:
Voltam már mindkét oldalán ennek a szituációnak. Sajnos a frusztrált hangulatot csak az tudja oldani ha a szerelmes fél lép.
Pl hozhat egy szigorú szabályrendszert annak érdekében hogy ne menjen tönkre a barátság. Pl nem alszik nálatok, a pasi/csaj ügyeket egy ideig mint beszédtéma hanyagoljátok, nem rúgtok be/téptek együtt... így kevesebb az esélye hogy még jobban egymásba gabajodtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!