Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon fura lenne ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fura lenne ilyen szöveggel átmenni a szomszédomhoz, aki tetszik?

Figyelt kérdés

Sütöttem sütit, csak sok megmaradt és nem akarom, hogy megromoljon és viszek át neki meglepetésnek. Örülnétek neki? Vagy ez nagyon ciki? Nem tudom eldönteni.

(Huszonéves korosztály)

2013. márc. 4. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak azért viszed, hogy ne romoljon rád....

A sütöttem neked sütit sokkal kedvesebben hangzik.

2013. márc. 4. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez jü, de ne azt mondd, hogy megmaradt mert úgy jöhet le, hogy "tessék itt a maradék". Egyszerűen sokat sütöttél és gondoltad áthozod neki.
2013. márc. 4. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

inkább mond ezt sütöttem sütit és hoztam neked is (ha szereti a a sütit mond azt hogy azért mert tudom hogy te is szereted vagy (sütöttem sütit és hoztam neked is mert kíváncsi vagyok a véleményedre mosollyal :DD biztos örülni fog ezeknek ;) én is örülnék

17/F

2013. márc. 4. 12:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell mondani, hogy sokat meg hogy megromoljon. Egyszerűen csak állíts be a sütivel. Szomszédoknál ez szokás, hogy a sütött sütivel, kertes házaknál otthon termett gyümölccsel megkínálják a szomszédot.
2013. márc. 4. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

"én is örülnék

17/F"

így kezdődik egy gangbang :DDDDDDDDD

2013. márc. 4. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:

mi szomszédokkal, ha úgy van viszünk át csak úgy sütit, de volt hogy 1 tál kaját is, ha valami új dolgot csináltunk.

bár az barátságból tettük, nem azért, mert vki tetszett :D

szal csak vigyél át, hogy sütöttél, és gondoltad tetszene nekik. :)

2013. márc. 4. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!