Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi lehet? Érdemes próbálkozni?

Figyelt kérdés

Nos,az a helyzet hogy idén elmentem fenyőt árulni ismét és ott volt az a lány akivel már 3 éve is együtt dolgoztam.

A lényeg annyi hogy a nap elején elkezdett incselkedni velem..Aztán kb egész nap beszélgettünk simogattam a haját az arcát a pihenőbe meg leült mellém finoman a vállára tettem a kezem meg kicsit simogattam a hátát de semmiért se szólt.

Mivel fodrásznak tanul megkérdeztem nem-e vágná majd le a hajam amire azt mondta hogy de nagyon szívesen..Megdícsérte a facebook profilképet hogy milyen modell kép ez..

Nagyon tetszik a lány csak pár éve még volt barátja most egyedül van.

Szóval sokat beszélgettünk mondta hogy ne változzak meg maradjak ilyen..Mikor beszélgettünk közel hajolt hozzám mindig..

2018. dec. 9. 06:18
 1/9 anonim válasza:
Érdemes.
2018. dec. 9. 06:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem hogy érdemes próbálkozni, hanem szedd fel. Mondd neki, hogy járjatok és akkor járni fogtok. Basz... Nem hiszem el, hogy nem világos mi a helyzet.
2018. dec. 9. 07:24
 3/9 A kérdező kommentje:

Na jó de hívjam el valahova ?

Mert nyomulni se akarok túlságosan...

2018. dec. 9. 08:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha ezek mind megtörténtek, akkor szinte azt csinálsz amit akarsz, csak akciózz valamit....
2018. dec. 9. 09:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy megtörténtek..Mondjuk majd csak jövőhét csütörtökön találkozunk legközelebb..Csak ott a munkahelyen a simogatáson kívül sokmindent nem lehet csinálni..Hétközbe meg sulizik..De a hajvágást mindenképpen igénybe fogom venni.
2018. dec. 9. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Kb már a csajod,mégis mit vársz?

Eljegyezzen téged vagy mi?

2018. dec. 9. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Wooow, biztos nagyon tetszesz neki:)
2018. dec. 9. 15:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk érdekes mert írtam ma neki reggel és csak megnézte nem válaszolt..Mondjuk 12 órázik ma..Csak fura hogy ezek megtörténtek és nem tud vagy nem akar válaszolni..De most arra gondoltam hogy viszek neki kis apróságot,vagy azt meg ne ?
2018. dec. 9. 17:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2019. jan. 12. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!