Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkozni ennél a lánynál?
Megismertem egy aranyos, kedves lányt online. Neki van egy lezáratlan "kapcsolata". Szerintem mivel friss még nála is a dolog, inkább csak érzelmi fellángolás az a kapcsolat. A lényeg annyi, hogy ennek a lánynak a "barátja/exe" egyáltalán nem foglalkozik már vele. Egy önző, lusta alak, aki csak magát nézi és a másikkal nem foglalkozik. Egyszer szakít, aztán mégsem, össze-vissza beszél, saját magának mond ellent sokszor.Ráadásul szerintem nem is normális, tehát valami problémája is lehet pszichésen a srácnak. Úgy kezdtem beszélgetni a lánnyal, hogy segítek neki, tanácsokat adok, ami a mai napig megy is. De ahogy többet beszélgettem vele, kezdem egyre jobban megkedvelni őt.Nem pusztán csak tanácsokat osztogatok neki, hanem úgy érzem elkezdtem kötődni is hozza. Valami megfogott benne és felkeltette az érdeklődésem, pedig ez nálam ritka. Szerintem ő sokkal jobbat érdemelne. Mit tennétek a helyemben?
A válaszokat előre is köszönöm!
24N és 33F
Tehat nem ismered szemelyesen.
Hat probalkozz mert meg kene ismerned.
Habar ez az akkor zarom a kapcsolatot ha van masik nekem kicsit meleg palya, de lehet hogy ez a normalis
Személyesen ismered? Mert ha nem honnan veszed, hogy az az igaz amit a lány elmond a kapcsolatukról? Amúgy meg az alapján tartod kedvesnek amit magáról ír hát élőben kitudja milyen ember.
Konkrétan neked panaszkodik, de ha te a lelki szemetese akarsz lenni akkor ne habozz. Írtad van h visszamegy hozzá, ha a csaj normális lenne már rég nem foglalkozna vele.
Előttem már kivesézték a lelkiszemetes témát. Még annyit fűznék hozzá, hogy az exemhez még én is kötődök egy kicsit, hiába lett rég vége és hiába kvára nem működött közöttünk, de nem akarok senkivel ismerkedni mert tudom hogy én valahol még mindig őt keresném az új kiszemeltben és nem az nem lenne fair.
Plusz ha én valakinek kiönteném a lelkem és cserébe rám nyomulna szerintem (kis túlzással élve) felgyújtanám :D de ki tudja, próbálkozz be max többé nem beszél veled. Te lehet hogy kötődsz de ez így a leírásod alapján elég egyoldalúnak tűnik... Már csak azért is mert kettőtökről kb egy mondatot írtál az összes többi csak annyiról szól hogy az exe mekkora szr alak és mennyivel jobbat érdemelne a csaj... nekem ez erősen friendzone szagú bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!