Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes próbálkozni még olyan lánynál, aki nem reagál a közeledésemre?
Nemrég óta ismerem, eddig keveset beszélgettünk, nagyon kedves velem mindig, érzem, hogy kedvel engem, de amikor megpróbálok komolyabb vizekre evezni, akkor mindig megpróbál közömbös maradni, mintha nem venné a lapot, hogy többet szeretnék. Amikor felvetettem egy közös programot, nem ért rá/nem volt kedve.
Most ebből nyilván az az első gondolat, hogy biztos nem jövök be neki, nem akar tőlem semmit. De annyi lehetséges egyéb ok lehet még. Pl lehet, hogy csak azt várja, hogy jobban próbálkozzak, mert eddig nem voltam annyira lényegre törő. Lehet, hogy nem akarja könnyen adni magát, mert még alig ismer. Az is lehet, hogy most éppen nem szeretne kapcsolatot. De az is lehet, hogy habár egyelőre nem jövök be neki, de később megváltozna a véleménye.
Ezért kérdem, hogy szerintetek mi lehet a helyes következő lépés? Próbálkozni nála erőteljesebben, vagy várni, hogy alakuljon valami idővel, vagy hagyni a fenébe, mert ha igazán akarna, akkor ő is tett volna ennek érdekében?
Ez most egy konkrét eset, de lehet, hogy lesz még ilyen máskor is, szóval csak úgy általánosságban kérdezném az emberektől, hogy ilyenkor mi a helyes.
Hívd el valahova kettesben, akár egy közös program, akár egy kávézás, nem ismerem, te ismered. Ha nemet mond, nincs kedve, nem ér rá, kérdezd meg, hogy esetleg máskor elmenne-e veled kettesben valahova. Ha nem, akkor egyértelmű, hogy kedvel de csak haverként, és ennél többre ne számíts, és lépj tovább. Ha máskor alkalmasabb lehet, akkor esetleg beszéljétek meg, hogy mikor.
Ha van esélyed többre, akkor ő is rajta lesz, hogy találjatok alkalmat, még akkor is, ha pillanatnyilag bármi okból nagyon elfoglalt, ha nincs esélyed, akkor akárhogy kombinálhatsz, szépen vagy csúnyán el fog utasítani minden próbálkozást tőled.
Szerintem nem érdemes túlgondolni, hasonló szituációban vagyok (és voltam is többször). Nem akar semmit.
Én úgy jártam, hogy próbálkoztam, igent is mondott a lány, aztán a konkrét nap megbeszélésekor a következők voltak: beteg vagyok, rosszkedvű vagyok, utána meg mindig úgy viselkedett, mint aki nem is hallotta a randimeghívást.
Arra ne számíts, hogy korrekt, érthető indokkal elutasít, inkább eltűnik a ködben, hogy észrevedd a jelet és megund a nyomulást. Igen/nem válaszra ne számíts. Én volt már, hogy megkérdeztem konkrétan, hogy akar-e velem találkozni, de még arra sem kaptam választ, csak egy visszakérdezést, hogy "szerinted jó lenne?" (aztán persze ha azt mondod, igen, jó lenne, akkor megint eltűnik).
Tehát: ami nem "igen", amit tényleges randi követ, egyenlő a "nem"-mel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!