Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet még egyszer próbálkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még egyszer próbálkozni ugyanannál a lánynál?

Figyelt kérdés

Még fél éve írtam egy lánynak, hogy szeretnék találkozni vele, de ő azt írta, hogy most nem szeretne senkivel ismerkedni.

Úgy érzem, hogy lejárattam magam előtte és szerintem elszállt majdnem minden esély, de nagyon tetszik az a lány, és 1% esélyem még talán van.

Szerintetek megharagudna, ha ráírnék még egyszer?

2016. ápr. 9. 17:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
fölösleges, inkább nézz körül, hogy ki szeretne veled ismerkedni
2016. ápr. 9. 17:48
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

Ezt hívják a nők "nyomulsának" amúgy persze. A sikerességre persze semmivel nincs nagyobb esélyed sőt...

Le viszont nem járatod magad ez hülyeség. Ember vagy vannak vágyaid ahogy mindenki másnak is.

2016. ápr. 9. 17:48
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem azért járattam le magam, mert ráírtam, hanem az első "nem" után még könyörögtem neki, szóval nem adtam fel egyből. Meg véletlen azt is elmondtam, hogy még nem volt barátnőm, ezzel is csökkentve az esélyeim.
2016. ápr. 9. 18:03
 4/19 anonim ***** válasza:
Lehet, csak nem érdemes. Ha ugyanúgy nézel ki, mint fél éve, akkor most is ugyanúgy el fog utasítani.
2016. ápr. 9. 18:04
 5/19 A kérdező kommentje:

Már nem teljesen ugyanúgy nézek ki.

Azt írta, senkivel sem szeretne ismerkedni, de lehet, hogy ez csak kifogás volt, és valóban nem jövök be neki, de pont ezért próbálom fejleszteni a külsőm.

2016. ápr. 9. 18:09
 6/19 anonim ***** válasza:
Öcsém, könyörögni egy csajnak nagyon nem frankó. Az összes férfiasságodat kidobtad az ablakon. Nem hiszem, hogy kislánnyal bárki össze akarna jönni, tehát keress mást, aki előtt még férfinak tűnhetsz.
2016. ápr. 9. 18:11
 7/19 anonim ***** válasza:

Tök felesleges.

Minden csajra egy skuló, ez a szabály.

2016. ápr. 9. 18:11
 8/19 A kérdező kommentje:

Igen tudom, csak még ott van az az 1%, ez zavar igazán.

Ezért a lányért megérné.

2016. ápr. 9. 18:29
 9/19 anonim ***** válasza:
van esélyed :)
2016. ápr. 9. 18:39
 10/19 anonim ***** válasza:
Zongorázzál neki,vegyél neki rózsát,finom csokoládéval,és pezsgővel ,és egy szép gyertyafényes vacsora
2016. ápr. 9. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!