Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet még egyszer próbálkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még egyszer próbálkozni ugyanannál a lánynál?

Figyelt kérdés

Még fél éve írtam egy lánynak, hogy szeretnék találkozni vele, de ő azt írta, hogy most nem szeretne senkivel ismerkedni.

Úgy érzem, hogy lejárattam magam előtte és szerintem elszállt majdnem minden esély, de nagyon tetszik az a lány, és 1% esélyem még talán van.

Szerintetek megharagudna, ha ráírnék még egyszer?

2016. ápr. 9. 17:46
1 2
 11/19 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Veszíteni nem fogsz,próba szerencse.

Az nem lejáratás,ha csak szépen és kedvesen ráírsz..azért ezúttal ne könyörögj,az már nyomulás lenne.A nem,az nem.

De szánd rá magad,hátha összejön.

2016. ápr. 9. 18:52
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Miért van az, hogy nők panaszkodunk, hogy a mai férfiak mennyire nem tudnak küzdeni értünk, nem elég kitartók, aztán ha valaki másodjára is bepróbálkozik, akkor kiakadunk, hogy hogy merészel nyomulni? Az ilyen lányok agresszív, elutasító megnyilvánulásai miatt vész el a kitartás a férfiakból. (Most nem azokról beszélek, akik emberi hangnemben kosarazzák ki a férfit és nem is olyan férfiakról, aki mindig a nő nyakában lohol).
2016. ápr. 9. 18:52
 13/19 anonim ***** válasza:

az első "nem" után még könyörögtem neki

SZÁLLJ LE RÓLA, OMG!!!!!!! NINCS ESÉLYED, ÉS CSAK ÉGETED MAGAD.

2016. ápr. 9. 19:09
 14/19 A kérdező kommentje:
# 13: Na ettől tartok, hogy neki is ez lesz a reakciója, (már ha ez nem ő vagy)
2016. ápr. 9. 19:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Ember, tényleg ne járasd le magad. Hidd el nekem, hogy egyetlen nő sem éri meg.

Ez nem arról kell, hogy szóljon, hogy te futsz utána, ő meg nagy kegyesen megengedi, hogy tégy egy kísérletet a meghódítására. Fa.zt!

Neki is egy esélye volt, ennyi. Túl sok hal van még a vízben, iszonyatosan sok...

2016. ápr. 9. 20:58
 16/19 A kérdező kommentje:

Ja értem, szóval az a baj hogy ettől nem vagyok igazi férfi, hogy én futok utána.

Én ezt nem tartom férfitlannak, hogy küzdök, elhihetitek, nem akármilyen lány.

Pedig most már mindent egy lapra feltéve meg akartam próbálni.

2016. ápr. 9. 21:43
 17/19 anonim ***** válasza:
nagyon el vagy rugaszkodva a valóságtól
2016. ápr. 9. 22:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Az első nem után még próbálkozál, oké... Ezt tudjuk be annak, hogy kitartó vagy. De minek egy harmadik elutasítás is? Vagy miben látod az esélyt arra, hogy sikered lehet ezúttal?
2016. ápr. 10. 00:48
 19/19 A kérdező kommentje:

Az óta eltelt fél év, így talán már belemenne, meg változtam külsőre is az óta.

Tudom, alig maradt esélyem, de nem akarom ennyivel feladni.

#11: Most már nem könyörögnék, ha megint nemet mond, akkor elkönyvelem, hogy az utolsó reménysugár is szertefoszlott.

2016. ápr. 10. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!