Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek meddig érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig érdemes egy nőt egyoldalúan kérdezgetni?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig kell egyoldalúan folyamatosan új kérdéseket kitalálni ahhoz, hogy majd Ő is kérdezzen valamit vagy érdeklődjön?
2018. nov. 21. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már felmerült a kérdéa benned, akkor eddig.
2018. nov. 21. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Ne kérdezgesd hanem beszélgess vele. Ha meg nem vevő rá minek faggatni.
2018. nov. 21. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Ha akarna, akkor már ő is rég érdeklődött volna. Vedd észre és hagyd.
2018. nov. 21. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Nőként azt mondom, hogy hagyd békén. Ha érdekelnéd, keresne ő is, érdeklődne. Én most így vagyok egy pasival: ha keres, válaszolok neki, ha nem keres, én sem foglalkozom vele. Nem játszmából, hanem mert nem érdekel különösebben, de nem lett letisztázva, hogy ismerkedni akar velem vagy barátkozni.

Eleinte minden nap írtunk, aztán én elveszítettem a motivációt, mert nem akarok vele ismerkedni, nem akarok távkapcsolatot, barátaim meg vannak, nem keresek újakat. Kedves meg intelligens, de nincs benne semmi olyan, amitől azt érezném, hogy a távolság nem akadály. Viszont nem lett kimondva semmi. Most hogy kérdezzek rá, mit is akar? Észrevette, mert most már csak 2-3 naponta ír rám, előbb utóbb el fog maradni ez.

2018. nov. 22. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Ha tetszenél neki hidd el érdeklődne. Bizonysára valami chad kezelgeti. Egy béta balek tartalék vagy a számára, akitől figyelmet és erőforrásokat vesz el. Márameddig hagyod.
2018. nov. 22. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
5 percet adok mindenkinek. :) F
2018. nov. 22. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyoldalúan semeddig.
2018. nov. 22. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!