Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyem tul rajta magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem tul rajta magam, megcsalt a feleségem?

Figyelt kérdés
Egy éve történt 3honapos kapcsolata volt melletem a tavaj nyáron tudtom szerint vége mindennek de én még mindig nembizok benne mit tehetek?

2019. júl. 4. 02:45
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%

Amíg/ha nincs meg a bizalom, nem lehet rajta túltenni magad. Két dolgot lehet csinálni:

1) visszanyeri a bizalmadat, te pedig készen állsz megbocsátani (bár nem tudom elképzelni, hogy ilyen hosszan tartó viszonyt hogyan lehetne "jóvá tenni" vagy kimagyarázni)

2) szakítotok.

Mindkettőhöz beszélgetnetek kell, sokat. Ő elmondja, miért csinálta, mit jelentett számára, mit akar még tőled, te pedig meghallgatod, megvizsgálod a saját érzelmeid: hiszel-e neki, akarod-e így folytatni, ugyanazt akarjátok-e, és közösen döntötök... Szerintem más kiút nincs. Fel a fejjel, és szorítok, hogy megoldódjon!

2019. júl. 4. 02:58
 2/16 A kérdező kommentje:

Lényegébe elmondta hogy szoros érzelmi viszony volt közöttük de inkább ara volt kibukva hogy a pasi cserélte le hamar mivel megtudta hogy én rájöttem a kapcsolatukra .

Most hogy már kiszált a pasi az életéböl(az életünkböl) ugy tesz mind ha mise történt volna ,kerüli ezt a témát probál kedveskedni csak nem tudom hogy szivböl vagy szinböl csinálja.

2019. júl. 4. 03:20
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

Első karikába nem beszél, hanem bizonyítja egyrészt a nekem tett vallomásának igazát, azaz ha van levelezés a viszony alatt, azt szépen megmutatja, hogy az a 3 hónap tényleg 3 hónap stb, aztán meg azt, hogy megszakított vele minden kapcsolatot.

Ha ez megvan, onnantól van (hátrányos) alkupozícióban, amiben egyáltalán tárgyalni próbálhat, amennyiben meggyőzött arról, hogy érdemes. Nyilván ez nem egy szimpatikus helyzet, de nem is kötelező. Itt és most nála van ugyan a labda, de csak egyféle képpen dobhatja el, ha akar valamit.

32/f

2019. júl. 4. 03:29
 4/16 anonim ***** válasza:
58%

Így megette a fene kérdező. Csak a szőnyeg alá söpörné, mert kellemetlen neki.

32/f

2019. júl. 4. 04:33
 5/16 anonim ***** válasza:
27%
Mégis mit kéne tennie? Próbál normális lenni, de én ezek után inkább elhagynálak. Nem érzem benned azt a fajta intelligenciát, amivel ezt az egész szitut meg lehetne beszélni. Pl mi vitte bele. Mert hogy te sem vagy szent, az is biztos.
2019. júl. 4. 05:49
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
Utolsóra: “Bezzeghaférficsaltvolnaaaa”-kommentáradat 3...2...1...
2019. júl. 4. 05:51
 7/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem ezt írtam. De mindenkit belevisz valami indok a megcsalásba.
2019. júl. 4. 07:19
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

"Mégis mit kéne tennie? Próbál normális lenni, de én ezek után inkább elhagynálak. Nem érzem benned azt a fajta intelligenciát, amivel ezt az egész szitut meg lehetne beszélni. Pl mi vitte bele. Mert hogy te sem vagy szent, az is biztos."

1.Süssön buktát.Ja nem.Süllyedjen a föld alá.

2.A kérdezőnek kéne kivágni a francba.

3.Mit lehet azon megbeszélni, hogy mással dugott 3 hónapon keresztül, és ráadásként szemernyi bűntudata sincs ( bár ez már mindegy, a dolog megtörtént)?

4.Mi vitte bele? A szar, gyenge jelleme.Ezen nincs mit megbeszélni.

5.Attól, hogy valaki nem szent, nem a csalás rá a megoldás.

Kérdező, jobb híján ismét jó vagy neki, hogy ne legyen egyedül, amíg nem talál újabb pasit.Én kivágnám oda, ahová való.Jobbat nem érdemel.

2019. júl. 4. 07:24
 9/16 anonim ***** válasza:
65%
Megpróbáltam egyszer ilyet megbocsátani (bár ott volt megbánás, meg esedezés a bocsánatért), de nem ment. Szerintem a bizalom egy lufi, csak egyszer tud kipukkadni, és utána sosem lesz már ugyanaz.
2019. júl. 4. 07:43
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

,,Lényegébe elmondta hogy szoros érzelmi viszony volt közöttük de inkább ara volt kibukva hogy a pasi cserélte le hamar..

Ezek után még van kérdés? Tehát ha te nem jössz rá akkor lehet a mai napig tart az a SZOROS ÉRZELMI viszony. Ez felett ne menj el!!

Illetve neki mély megbánást kéne tanúsítania nem pedig a szőnyeg alá söpörni .

2019. júl. 4. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!