Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyem tul rajta magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem tul rajta magam, megcsalt a feleségem?

Figyelt kérdés
Egy éve történt 3honapos kapcsolata volt melletem a tavaj nyáron tudtom szerint vége mindennek de én még mindig nembizok benne mit tehetek?

2019. júl. 4. 02:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
TELJESEN hülyének vagy nézve, kérdező, téged ez kicsit sem zavar?
2019. júl. 4. 08:16
 12/16 Bence_ ***** válasza:
81%
Std szűrés!
2019. júl. 4. 08:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek benneteket. Én is elválnék, DE! A kérdező vele maradt. Tehát azt akarná, hogy működjön. Akkor most mit is tegyen a csaj ebben a helyzetben? Nyilván próbál normálisan viselkedni, mit tehet???? Mondogassa naponta ezerszer hogy sajnálja? Nem hiszem, hogy sajnálja de a kérdező inkább vele maradt. Ha arra nem férfi, hogy kidobja és ad neki még egy esélyt, rendben van, de akkor az legyen még egy esély, azaz tiszta lap. Ha csak féltékenykedsz vagy gyanusítgatsz, megette a fene, bár nem írod, hogy féltékeny lennél. Ha meg nem tudod magad túltenni rajta, miért mondtad, hogy megbocsátasz neki? Hiszen nem tudsz, amiért nem hibáztatlak.

Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a férfi a hibás a megcsalásért, mert nem! A nő a hibás. De ezért a helyzetért amiben most vannak, a férfi ugyanúgy hibás, mert ki kellett volna dobnia. Most mit is akarsz egészen pontosan, kérdező? Miért maradtál vele ezek után, ha nem tudsz tiszta lapot nyitni?

2019. júl. 4. 09:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit kell itt engem lenullázni, mikor tapasztalból beszélek, ugyanis ENGEM csaltak meg és nem így viselkedtem, mint a kérdező. Szerencsére nekem volt annyi eszem, hogy nem írtam ide ki kérdést erről, hanem én egyedül döntöttem úgy, hogy van tovább.
2019. júl. 4. 11:04
 15/16 anonim válasza:

Első vagyok.

Ha érzelmi kötődés volt, ráadásul csak azért maradt abba a dolog, mert a harmadik fél kiszállt, szerintem is veszett fejsze nyele... Nem szeret a feleséged, még ha fáj is ezt olvasni. Legalábbis nem szerelmes beléd, illetve nem tisztel (még annyira sem, hogy rosszul érezze magát utólag, amiért megcsalt). Persze megpróbálhatsz vele maradni, de az már nem egy házasság, kapcsolat lesz, pusztán együttélés valami más megfontolásból. Ne számíts rá, hogy egyenrangú partnerként fogjátok egymást kezelni (ő lenéz, hiszen képes volt megcsalni, te pedig valószínűleg képtelen leszel újra bízni benne)!

2019. júl. 4. 12:17
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és igazat adok az előttem szólónak.

Megcsalt,erős érzelmi kötődés,nem ő zárta le ezt a kapcsolatot. Ébresztő ember. Te tényleg egy ilyenre akarod elfecsérelni az életed? Ne legyél buta. De azért utoljára említsd meg neki,hogy vele maradsz egy feltétellel,hogy Te is kupakolni fogsz most valakivel egyet. Ha ebbe simán belemegy,hagyd a fenébe,mert egyáltalán nem szeret.

Lehet hülye vagyok,de én visszaadnám neki,majd lelépnék.

2019. júl. 5. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!