Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a feleségem, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bea24 kérdése:

Megcsalt a feleségem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Közel járunk a 30-hoz, 10 éve vagyunk együtt, van 2 kisgyermekünk. Lassan 1,5 éve, hogy megcsalt, de csak most derült ki, mert még mindig tartották a kapcsolatot. Én lassan 2 éve építem a családi házunkat (nemsokkal ezután kezdtek neten beszélgetni.), hogy a gyermekeinkkel boldogan élhessünk és meglegyen mindenük. Nyilván apaként kötelességemnek éreztem és minden erőmmel azon voltam, hogy a kevés pénzünkből elkészüljön az otthonunk, emiatt tény, hogy nem sok időnk maradt egymásra. Legszívesebben nem folytatnám a dolgot, mert nagyon fáj és teljesen összetörtem. Viszont van 2 gyermekünk. Nem tudom mit tegyek...
2013. febr. 12. 22:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
beszéltetek róla? hogy miért volt ez, megbánta-e, ő mit vár még tőled...? és te mit szeretnél? elhagyni vagy megbocsátani?
2013. febr. 12. 22:02
 2/16 anonim ***** válasza:
Képes vagy megbocsájtani neki? Mit mond, szeret??
2013. febr. 12. 22:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom, nagyon nem tudsz mit tenni, vagy válsz vagy megbocsátasz..mérlegelj hogy melyik a kisebbik rossz.
2013. febr. 12. 22:05
 4/16 anonim ***** válasza:

Csefy te csak kérdezősködni tudsz a válaszoknál is. Húzzál már innen.

Szerintem próbáljátok megbeszélni ezt, hogy miért történt. A nők hajlamosak unalmukban is ilyet tenni, de nem jelenti azt, hogy nem szeret téged. Valami kommunikációs gond lehetett köztetek, ami miatt elsiklottatok egymás mellett. Lehetséges, hogy nem foglalkoztál vele eleget, tudod milyenek a nők, mindig igénylik. Ő meg nem értette meg valamiért, hogy Te a házon dolgozol. Egy nagy beszélgetés kell ide, aztán döntsetek csak. A sértődöttség semmire nem vezet.

2013. febr. 12. 22:07
 5/16 anonim ***** válasza:
azért kérdezem, mert amiket leírt, abból az nem derül ki, hogy pl ő hogy képzeli el a továbbiakban
2013. febr. 12. 22:08
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem baj az, ha valaki kérdez. Sőt, jobb kérdezni, mint elhamarkodottan tanácsot adni!
2013. febr. 12. 22:11
 7/16 anonim ***** válasza:
Amúgy a 4-esnek igaza van, én szigorú vagyok ebben, de nem mondd hülyeséget. Egy botlásért még nem kell felrúgni az egész család életét. Majd ha évekig csal, többször előfordul... de előtt próbáljátok megbeszélni.
2013. febr. 12. 22:13
 8/16 anonim ***** válasza:

Mindenképpen beszéld meg vele a dolgot, hogy ez neked nagyon fáj és miért tette. Amennyiben csak az elhanyagoltság miatt, akkor azon tudsz változtatni, amennyiben érzelmi dolgok is vannak a háttérben az már problémásabb...

Szerintem mindenképpen beszélj vele, habár nagyrészt ő a hibás, nyilván volt valami kiváltó oka a megcsalásnak. Egy kapcsolat 2 félen áll, ha rendbe akarjátok hozni a házasságot neki is kell változtatni és neked is.

De az egészből a legfontosabb, hogy a gyerekeknek jó legyen. Egy gyereknek apa is és anya is kell. Legyen vége a kapcsolatotoknak, feküdjön össze mind két fél azzal, akivel akar, de a gyerekeknek ne úgy kelljen felnőni, hogy a két szülő veszekszik, adott esetben, hogy külön élnek...

2013. febr. 12. 22:13
 9/16 anonim ***** válasza:
62%
A gyerekeknek szükségük van apjukra és anyukra. A gyerekek érdekében, nyeld le a fekete levest, és bocsáss meg, és vedd rá a feleségedet, hogy a gyerekeitek érdekében, ő se lépjen többet félre.
2013. febr. 12. 22:15
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Megbántani nem akarlak mert biztos rendes családapa vagy! De az ilyen esetek azért vannak mert a feleségnek nem jó a szex amit otthon kap és ez nem zárja ki hogy szeret téged csak kell izgalom is amit már tőled nem kap vagy nem annyit. Egy nagyobb farok a láthatáron és már mást se látnak ez a szomorú igazság.
2013. febr. 12. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!