Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a feleségem, mit tegyek?
Ezt nektek kell megbeszélnetek.
Viszont gondold végig : Ha váltok, a két kisgyerek valószínűleg az édesanyjával marad, nem lehetsz velük nap mint nap. Ugyanakkor egy ilyen után nehéz a másiknak megbocsájtani, nehéz ránézni, megérinteni és vele lenni egyáltalán, ez rossz neked, rossz a feleségednek és a gyerekek is rossz. -Ahogy a válás is.
Tehát meg kell beszélnetek és ha meg tudsz neki bocsájtani, az még erősítheti is a kapcsolatot.
A kapcsolatának mindenkét fél a része, így aztán felelős is érte. Viszont a feleségednek is meg kell értenie, nem te, vagy nem csak te felelsz azért, hogy ő megcsalt. Mert ő sem úgy indított, hogy megbeszéltétek, hanem mástól elfogadta azt a figyelmet amit tőled nem kapott meg. (Ha így volt) Persze lehet benned bűntudatot kelteni, de mindenki a saját tetteiért felel. Persze ha ő fontos neked jobban figyelsz rá, ha te fontos vagy neki, akkor megbeszéli veled ezt.
Ha pedig fontosak vagytok egymásnak, ezt megbeszélitek egymással. -Egymásért, a szebb napokért és a gyerekekért.
sajnos azt kell mondanom, hogy ez egy eléggé átlagos forgatókönyv. be kellene már látni az embereknek, hogy a nemvallásos házasságnak semmi értelme. az emberek töredéke képes bibliai szintű életet élni, alapvetően hűtlenségre vagyunk kódolva.
én eleve kívülállóként tekintek erre az egész jelenségre, én csk azt tudom mondani, amit én működő megoldásnak látok hasonló példákból: elválni és új életet kezdeni.
a veszekedés sem nektek, sem a gyerekeknek nem tesz jót, azzal ámítani magad, hogy megbocsátok és tiszta lappal kezdünk, szerintem fölösleges. ha nem szereted, csak erőlködés kérdése, akkor minek együttlenni? olyan emberrel kezdeni, aki nem hajlandó a kommunikációra, fölösleges. sőt, szerintem olyan életnek sincs értelme, amiben nem tudsz foglalkozni a családoddal, csak gürizel a házért. viszont érdemes felkészülni arra, hogy válás után a nő kapja a házat és a gyereket, akkor is, ha 0 bevétele van, a tiéd a ház és soha nem dolgozott. sajnos vannak nők akik tudatosan vagy tudatalatt így akarnak megélni.
mivel nem vagy egyedül ezzel, nem lesz gond 30 körül találni magadnak párt és könnyebb is lesz, ha nem kell valaki olyanra költened, aki nem foglalkozik veled - akivel te sem foglalkoztál igazán. a valódi probléma itt már csak anyagi. mivel gyakorlatilag semmivel sem büntethető a megcsalás, 0 súllyal nyom a latba a bíróságon, mikor a házat kell kettéosztani. ráadásul ha jól értem még icns is kifizetve. magyarul kifizeted, és 1 részét elpereli a hűséges társad. normál esetben felezni kellene, bár ilyen tett után szerintem 0 befektetett pénzzel nincs sok erkölcsi joga erre. sőt, ha nem pereltek, akkor még anyagilag is jobban megússzátok, csak ugye ilyenkor a nő minél többet kar magávalragadni...
Egyébként, ha elváltok, a bíróság neked ítélné a gyerekeket, ha a bíróságon elmondanád, hogy a feleséged, egy k u r v a.(vajon miért akad ki a gyk a k u r v a szóra, ha egyszer k u r v a valaki, akkor mit mondjunk helyette?..)
Édesapámat is csalta az első felesége, és volt egy közös gyerekük(mostanra már meghalt), a bíróság meg apámnak ítélte a bátyámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!