Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy megcsalt a feleségem és ilyenkor
mintha kerülnének a nők?
Lehet te viselkedsz kicsit másképp, csak nem veszed észre :/
2012. szept. 8. 18:33
és ha most visszacsalnád, akkor minden rendben lenne, megoldódnának a problémáitok? ha nős vagy, akkor gondol nem 16 éves hüly_gyerek vagy, tehát kezd el használni az eszed! beszélj a feleségeddel és ha menthető a házasság akkor dolgozzatok rajta, ha pedig nem, akkor el kéne válni. ilyen egyszerű, a többi csak kifogás...
2012. szept. 8. 18:34
3/11 A kérdező kommentje:
4/11 A kérdező kommentje:
Aha..egyszerű mi? Hitelek...eladósodott háttér..na? Neked lehet egyszerű,megértem azt,hogy így fogod fel. 35 éves leszek karácsonykor,hogyan építsek fel egy életet?
Semmiképp se. Megcsalta, hogy afrancba élhetne vele így??
Én azt tanácsolom, próbáld elsősorban az anyagi, társadalmi életed rendezni, és túllépni. 35 éves leszel, de én biztos vagyok benne, hogy semmiképp sem egy öregedő 40es alkat, egy férfi sem az ha nem hanyagolja el magát, igenis a férfi is idővel érik meg, annál sármosabb lesz! Ha rendbe tudod hozni az életed, és túl tudsz lépni a nejeden, akkor hidd el tapadni fognak rád a nők. Nem csak te jártál így, sőt, vannak olyanok, akik ilyen korban is várják az igazit..szóval a szerelmi élet sincs romokban. De ez nem 1,2 hónap leforgása..
2012. szept. 8. 18:47
Te tudod, hogy miért jó, ha vele maradsz.
Egyébként pszichológiai okai vannak. Nem tudatosa az egész. De ilyenkor megváltozik a megcsalt fél hanglejtése, hanghordozása, magabiztossága, illata, gyakorlatilag minden, ami a nőben élő ösztönlénynek azt üzeni, hogy nem vagy alfahím, nem érdemes veled közösülni. Érdemes utánaolvasni az evolúciós pszichológiának, sok mindenre választ kapunk belőle.
24/N
2012. szept. 8. 18:49
jaaa, barátom, hát nekem aztán édes mindegy, h elválsz, vagy elköltözöl vagy benne maradsz egy halom sz_r kapcsolatban én attól még nyugodtan alszom ma este, h te kifogásokat keresgélsz saját magad előtt is.....ha annyira elviselhetetlen lenne az asszonnyal maradni, akkor bármit meglépnél, csak hogy szabadulj. de nem! te inkább "bosszún" gondolkozol és itt panaszkodsz. szóval maradjunk annyiban, hogy annyira nem is rossz neked otthon, sőt, inkább kényelmes. gratulálok, ilyen egy talpig férfi.pff
2012. szept. 8. 18:55
8/11 A kérdező kommentje:
frette! Nem panaszkodok..csak kérdeztem.Nem ismersz ne ítélj el légy szíves! Vagy ha a gyakori kérdéseken kérdezek,akkor már nem vagyok f@sza gyerek?
9/11 A kérdező kommentje:
Akinek kicsit rosszabb,már le kell oltani...mi?
én nem oltottalak le, csak feketén fehéren leírtam, h mint kívülálló hogyan látom a helyzetedet az alapján, amit írtál. nyilván ítélkezni akkor sem lenne jogom, ha ismernélek, úgyhogy inkább nem is tenném. de véleményem van, arra pedig te voltál kíváncsi, én meg megírtam. az, h neked meg nem tetszik, hát bocs, C'est la vie!
2012. szept. 8. 23:41
Kapcsolódó kérdések: