Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalt a feleségem! Vele maradjak csak hogy ne bukjuk a lakást és a kisfiammal lehessek aki 4éves és biztos megszenvedné a válást!?
Lehet,hogy csak egy "fellángolás" volt...Bár az sem elnéző ok,és nemadhatok tanácsot neked,hisz csak 16 éves "taknyos" vagyok,de azért elmondom amit gondolok.Én tuti beleőrülnék,ha a szüleim elválnának.És a fiadnak valószínüleg szintén rossz.Az nemlehet megtenni,hogy mondjuk néha nálad alszik a fiad,vagy többször van veled?Úgy talán nem annyira rossz.És aztán ha idővel új partnered lesz talán neki is könnyebb lesz felfogni(a fiadnak).Ha viszont úgy érzed,hogy a feleséged visszatudná nyerni a bizalmad,akkor megkéne próbálni helyrehozni,nem?Persze nehéz lehet,de egy próbát megérhet...Olyan úgyse lesz,mint azelőtt,de talán így jobb a fiatoknak is meg nektek is.
Remélem jóra fordulnak a dolgok!
(Bocsi a tegezésért,remélem nemgond:).)
Az, hogy egyszer félre lépett... Az is lehet, hogy csak egyszerüen megijedt attól, hogy egy férfival élje le az életét ezért probára tette magát.
Ismerek egy házaspárt, ahol a férfi lépett félre, mikor kicsi volt még a gyerek. Megbeszélték. Volt sírás, veszekedés, de azóta talán mégjobban megvannak.
Ha nem szeretne már, nem is mondaná neked. Hisz lenne lehetősége más férfial is letelepedni. De téged akar. Probáljátok meg!
A kérdés, hogy te szereted-e?
Öszintén szólva én nem adnék neki, esélyt.
Tudom magamról hogy nem tudnék megbízni benne. Az meg nem biztos hogy érdeke a gyereknek hogy egy majdnem széteső családnak része legyen ahol veszekedések és bizalmatlanság van. Véleményem szerint akkor már inkább csak 1 szülő nevelje fel mint a gyerek viták központjában maradjon.
Persze te ismered magatokat, szóval az előző tanácsokkal együtt el tudod dönteni hogy melyik áll közelebb hozzád.
többrétegű a probléma.
1.
ha vki félrelép egy kapcsolatban, akkor valamit nem kapott meg a párjától.
2.
ha 2 éve történt az eset, akkor miért csak 8 hónapja léptél?
3.
TE szereted még a feleségedet?
4.
csak a gyerek és a lakás miatt nem szabad együtt maradni.ha nincs mag a szeretet, akkor nagyon fagyos lesz a hangulat és a gyerek fogja inni ennek a levét.
ha nincs meg kölcsönösen a szeretet és a bizalom, akkor viszont felesleges agymást nyúzni. ha megvan, akkor bocsájts meg, mert mint fent írtam, nyilván NEM CSAK a feleséged volt a hibás.
Húú, hát nem könnyű a helyzeted. Nehéz a partvonalról tanácsot osztogatni. Én elhiszem a feleségednek, hogy szeret ő téged, de akkor valami hiányzott a kapcsolatotokból, amit egy másik pasitól viszont megkapott, és belesodródott abba a viszonyba. Mindenképpen át kellene beszélnetek azt az időszakot, hogy mi volt, ami neki hiányzott, amit tőled nem kapott meg. (nagyjából úgy saccolom, hogy akkor volt a kisfiatok két éves, feltételezem, hogy akkor ment vissza dolgozni a feleséged, bekerült a körforgásba, lefogyott, te nem vetted észre, más viszont megdicsérte...) Azért mnodom ezeket, mert anno én is majdnem bekerültem az örvénybe. Mindenki észrevette, hogy lefogytam, hogy kivirultam, hogy csini vagyok, csak a férjem nem mondott semmit. Pedig én tőle szerettem volna hallani. Aztán volt egy krapek, aki addig addig mondogatta amit szerettem volna hallani, hogy majdnem megcsalás lett a vége.
Amikor összeházasodtatok, azt ígértétek egymásnak, hogy jóban rosszban kitartotok egymás mellett. Hát itt az első akadály. Ha úgy döntötök, hogy együtt maradtok, egyszer beszéljétek ki a történteket, vesézzétek ki, amennyire tudjátok, és utána zárjátok el valahová azt az időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!