Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalt a feleségem! Vele maradjak csak hogy ne bukjuk a lakást és a kisfiammal lehessek aki 4éves és biztos megszenvedné a válást!?
Figyelt kérdés
11éve vagyunk együtt, abbol 5év házasság. 2éve tudtam meg hogy megcsalt a drágám (talán nem is egyszer!) Van egy 4éves csodálatos kisfiunk, ugyérzem, söt tudom hogy nem tudom megbocsájtani a történteket. Kb 8 honapja külön költöztem, de szörnyen hiányzik a fiam. A feleségem állitja hogy szeret, és hogy én vagyok a mindene, és ö hibázott. De én nem tudom össze egyeztetni, ha szeret miért csalt meg! Mit kellene tennem? HELP!!2009. szept. 8. 00:07
11/19 anonim válasza:
Szerintem meg tudja meg nyugodtan a gyerek, hogy az anyja megkora ribanc (persze később).
13/19 anonim válasza:
Ja, és ne hallgass a sok "nővédő" pics@ra, nehogy bebeszéljék már neked, hogy a te hibád. Bezzeg, ha fordítva lenne, akkor a srác egy szaralak lenne mi? Nem a te hibád, ha valami nem tetszik előbb megbeszéljük, majd válunk. Nem úgy intézzük, hogy félrekefélünk.
14/19 anonim válasza:
Örömmel olvasom útolag, hogy elnyerte a méltó büntetését.
15/19 anonim válasza:
" A feleségem állitja hogy szeret" -> hát nem csoda, tudod a kezelések után, hány férfinek fog bejönni? EGYNEKSEM. A helyébe én is kurv@ra szeretnélek.
16/19 anonim válasza:
Sugár+Kemo, tehát valószínű rák:(:(
Mi van ha az volt benne hogy meg fog halni, és csak ki akarta magát élni?
Mert ha tudatosul benned hogy már nem sok van hátra, akkor olyan dolgokat csinálnál, amit nem tehettél meg, vagy élveznéd az élet hátralévő részét, és űgy halnál meg hogy mindent kipróbáltál. Ha nagyon szexmániás, akkor lehet ez egy verzió.
De egyébként jobban van már?
Velem is kicseszett a sors rendesen, de ezt most hagyjuk:)
17/19 anonim válasza:
Az sem utolsó szempont, hogy ápolod, mind testileg és lelkileg.
18/19 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 11:40
amit vetsz, azt fogsz aratni. ezt a parasztok is tudják.
ha bosszút vetsz, bosszút fogsz aratni.
19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a rengeteg reagálást és véleményt! A megcsalás már joval a betegsége elött megtörtént még a fiunk születése elött,(meg talán utánna is) Állitása szerint 1X történt meg, a barátnöi szerint töbször (ők kőpték be) Az hogy a sors megbüntette!? Hát nem tudom! Sokan lennének akkor sujos betegek a világban azthiszem. Valahogy a se veled se nélküled stádiumban vagyok, az hogy a fiammal lehessek az mindenképpen az együtt maradás mellett szol. Mégegyszer köszönöm a hozzászolásokat.
2009. szept. 8. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!