Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem magam túl rajta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem magam túl rajta, hogy a barátnőmnek volt már pár pasija előttem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt, megvan a testi-lelki vonzzódás, minden jó köztünk, de napjába nem egyszer eszembe jut, illetve ha találkozunk akkor is, hogy kb. én vagyok neki a 10. pasija (melyek nem is voltak mind párkapcsolat...) és nagyon felkavar, órákat agyalok rajta, hogy milyenek lehettek, sokan csókolták a finom ajkakt, hogyan szexeltek, miért vagyok csak egy a sok közül, illetve hogy miért nem találkoztunk előbb. Nagyon zavar az egész. Mit tegyek? Hogyan tegyem túl magam ezen?
máj. 27. 19:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
57%
És mind jobb is volt nálad, jobb szeretők, nagyobb volt a pöcsük, több pénzük is volt, irodalmibb stílus, menőbbek is voltak haha, ezen rágódj éjjel, amikor nem tudsz aludni :P
máj. 27. 19:36
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy, ez nem a barátnőd miatt van, hanem a kisebbségi komplexumod miatt.
máj. 27. 19:40
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
És te szűz voltál?
máj. 27. 19:43
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Ha neked nem voltak előtte nőid, akkor megértem a kiakadásodat, de ha voltak neked is, akkor viszont el kéne gondolkodni, hogy nem-e vagy kicsit képmutató. Neked lehet, de neki nem...
máj. 27. 19:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus tini fej....barátom, az élet még sok fájdalmat fog tartogatni számodra ha ezt így fogod fel.

Én a helyedben örülnék neki, 10 évvel ezelőtt én is ilyen voltam mint te, most meg már örülnék neki ha pont ilyen tapasztalt nőm lenne.

máj. 27. 19:58
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj pszichológushoz. Segít megtalálni a komplexusaid okait és terápiával sikerülhet túllendülni rajtuk.
máj. 27. 20:02
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugy hogy eldob9d a komplexusaid, és elő veszed a jozan eszed.

1. A legtöbb ember nem az elsővel fogja leélni az életét. Vagyis lesznek exei mire megáll.

2. Ha bármelyik is olyan tökéletes lett volna, akkor most vele lenne, nem veled.

3 A kapcsolat minősége nem azon múlik kinek mennyien voltak. Mondjuk ez normális kereteken belül, mert pl ha a baratnőd csak 16 éves, akkor ez a 10 valóban sok.

4. Nem kell erről beszélgetni. Nálunk is nagy a különbség, ráadasul itt is az én javamra (N), de nem szoktunk erről témázni.

máj. 27. 20:03
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a bajod, én is az első párommal vagyok és egyáltalán nem zavar, hogy előttem volt neki több párja. Tudom, hogy szeret.
máj. 27. 20:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A csajod nem gondolkodik ilyesmiken, hogy melyik exével hogyan szexeltek meg csókolóztak (legalábbis nekem nem szoktak eszembe jutni), elég beteg, hogy te viszont ezekről fantáziálsz.
máj. 27. 20:05
 10/19 anonim ***** válasza:
61%

Felnőtt fejjel könnyű ezeket kommentelni, amiket fent írtatok, de én őszintén megértem a kérdezőt. 14-16 évesen nekem is voltak ilyen gondolataim. Ma már örülök annak, ha egy nő tapasztalt, testileg-lelkileg érett, hiszen mi veszíteni valóm van? A lényeg hogy engem választ, én meg őt. A többi a múlt.

F

máj. 27. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!