Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzrm barátnőmnek a fontossági sorendbe csak 3. vagyok. Előttem van a vallás és a tanulás. Lehet ezen még javítani?
Figyelt kérdés
Én 27 éves vagyok ő pedig 23. Amikor a fent megnevezett dogok előtérbe kerül én maximálisan háttérbe. Arról nem is beszélve, hogy neki mind1 hogy van szex vagy nincs#Fkgk
2019. jún. 1. 09:04
1/7 anonim válasza:
Minek vagy vele, ha így érzed, hogy nem te vagy a fontosabb? Meg ha nem vagy vallásos, minek jössz össze olyannal? Persze vannak a vallásosak között is kevésbé vallásosak, de na.
2/7 anonim válasza:
Mindig is elítéltem a vallásos embereket. Folyton késztetést ereznék, hogy elmondja nekik, mennyire mérhetetlenül naivak és ostobák.
3/7 anonim válasza:
Én nem ítélem el a vallásos embereket. Az embernek szíve joga van abban hinni amiben szeretne. És bocsánat, habár nem tartom már magam vallásosnak anyum halála óta, még is jobb lenne abban a tudatban élni, hogy van "élet" a halál után valamilyen formában.
Szerintem ezzel a részével nincs is probléma. De amikor már végletekig hívő az ember, na az picit irritáló. Gondolok itt olyanra aki házasságig nem szexel, stb.
4/7 anonim válasza:
Nem randiznék olyannal, akinek a képzelt barátja meg a vérszívó gyülekezete fontosabb.
5/7 anonim válasza:
hát már bocs,de a tnaulás fontosabb is!!!
a vallás meg attól függ,ha arról van szó,hogy szegény elmegy a misére vasárnap meg ünnep napkon akkor megint csak neki van igaza. Ha egy vallási fanatikus aki ilyen szektás gyülis stb akkor én elve össze sem álltam volna vele.
6/7 anonim válasza:
Mindenkinek az a fontos,amit annak tart.A tanulás is fontos,ha vallásos,akkor legyen számára az is fontos.Nincs ezzel baj.De ha ez a kettő mindennél fontosabb,akkor ne legyen barátja.Ráadásul ùgy,hogy az intimitás része is minden mindegy alapon működik.Akkor keressen jóbarátot,vagy hozzá hasonló beállìtottságù embereket.Ha annyi időt vesz el a tanulás,és egyéb elfoglaltságok,és ezek fontosabbak,akkor miért kell annyira az a fiùbarát.Szerintem mondd el neki egyértelműen,hogy több lenne az igényed,de ha nem egyeztek akkor érdemesebb szakítani.
7/7 anonim válasza:
Most meg legalabb dobogos vagy. :D Szerinted ha gyereketek lesz hanyadik helyre fogsz lecsuszni? Ezt most kene elereszteni, hogy ne serulj tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!