Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem magam túl rajta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem magam túl rajta, hogy a barátnőmnek volt már pár pasija előttem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt, megvan a testi-lelki vonzzódás, minden jó köztünk, de napjába nem egyszer eszembe jut, illetve ha találkozunk akkor is, hogy kb. én vagyok neki a 10. pasija (melyek nem is voltak mind párkapcsolat...) és nagyon felkavar, órákat agyalok rajta, hogy milyenek lehettek, sokan csókolták a finom ajkakt, hogyan szexeltek, miért vagyok csak egy a sok közül, illetve hogy miért nem találkoztunk előbb. Nagyon zavar az egész. Mit tegyek? Hogyan tegyem túl magam ezen?
máj. 27. 19:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%
#10 Persze a múlt elmúlt, azért még nem kellene olyan nő akit 20 vágtak partyba egy bulin.
máj. 27. 20:35
 12/19 anonim ***** válasza:
16%
#11 Ilyet megtudnék akármilyen kedves, aranyos lehet egy nő, kidobnám. Sajnálom, de nekem sem kell spermaputtony. Nem arról beszélek, hogy volt már pár férfival, de azért mindennek van határa.
máj. 27. 20:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy felnősz agyilag...
máj. 27. 20:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon nagy önbizalomhiányra vall a részedről. Így hamar elveszíted őt. Ezzel muszáj lenne komolyan foglalkoznod, mert úgy látszik nagyon nem állsz készen egy komoly párkapcsolatra.
máj. 27. 20:45
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

11, 12

Nem erről volt szó.

Az, hogy valaki ingyen prostiként élte az életét nem egyenlő azzal hogy "ohjaj valaki egyszer előttem megérintette már a kis ajkait meg megfogta a kezét"

Ilyen nő, akit 11 leírt, nekem sem kéne.

máj. 27. 20:46
 16/19 anonim ***** válasza:
20%
😱 hogy tedd magad túl rajta? Például szexelj vele úgy, hogy azt mondja két lihegés között, hogy te vagy a legjobb a világon. Így kell ezen túl tedd magad!
máj. 27. 23:18
 17/19 anonim ***** válasza:
61%
Szakíts vele és kezeltesd a komplexusaidat, az önbizalomhiányodat, és a birtoklási vágyad egy szakemberrel!! Borzalmasan kellemetlenek ezek az agymenések, és nem egészséges. Én nem hiszem, hogy így menne ez a kapcsolat.
máj. 28. 00:01
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Őt választottad. Miért nem olyat, aki még senkivel sem csinálta azt előtted. Persze egy olyannal se lenne semmi garancia se a boldogságodra, mert az ennél sokkal összetettebb dolog, mint, hogy ki kivel volt eddig együtt.

Majd az lesz csak igazán elviselhetetlen a számodra, ha majd már folyamatosan az exeihez fog hasonlítgatni, meg méregetni. Lehet nézni majd az állandóan elégedetlen fejét. Csak azt fogja értékelni, ha tepersz a kegyeiért mint állat. Tapasztaltam már, elhiheted.

máj. 28. 00:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy teszed túl magad rajta, hogy nem vagy lúzer. Bizonyára nem klappolt velük vm, ha már exek 😅 Nincs igazam? Most te vagy a porondon, vagyis te vagy az ász. Kit érdekel, hogy elötted milyenek voltak?
máj. 28. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!