Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem magam túl rajta, hogy a barátnőmnek volt már pár pasija előttem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt, megvan a testi-lelki vonzzódás, minden jó köztünk, de napjába nem egyszer eszembe jut, illetve ha találkozunk akkor is, hogy kb. én vagyok neki a 10. pasija (melyek nem is voltak mind párkapcsolat...) és nagyon felkavar, órákat agyalok rajta, hogy milyenek lehettek, sokan csókolták a finom ajkakt, hogyan szexeltek, miért vagyok csak egy a sok közül, illetve hogy miért nem találkoztunk előbb. Nagyon zavar az egész. Mit tegyek? Hogyan tegyem túl magam ezen?máj. 27. 19:35
11/19 anonim válasza:
#10 Persze a múlt elmúlt, azért még nem kellene olyan nő akit 20 vágtak partyba egy bulin.
12/19 anonim válasza:
#11 Ilyet megtudnék akármilyen kedves, aranyos lehet egy nő, kidobnám. Sajnálom, de nekem sem kell spermaputtony. Nem arról beszélek, hogy volt már pár férfival, de azért mindennek van határa.
14/19 anonim válasza:
Hát ez nagyon nagy önbizalomhiányra vall a részedről. Így hamar elveszíted őt. Ezzel muszáj lenne komolyan foglalkoznod, mert úgy látszik nagyon nem állsz készen egy komoly párkapcsolatra.
15/19 anonim válasza:
11, 12
Nem erről volt szó.
Az, hogy valaki ingyen prostiként élte az életét nem egyenlő azzal hogy "ohjaj valaki egyszer előttem megérintette már a kis ajkait meg megfogta a kezét"
Ilyen nő, akit 11 leírt, nekem sem kéne.
16/19 anonim válasza:
😱 hogy tedd magad túl rajta? Például szexelj vele úgy, hogy azt mondja két lihegés között, hogy te vagy a legjobb a világon. Így kell ezen túl tedd magad!
17/19 anonim válasza:
Szakíts vele és kezeltesd a komplexusaidat, az önbizalomhiányodat, és a birtoklási vágyad egy szakemberrel!! Borzalmasan kellemetlenek ezek az agymenések, és nem egészséges. Én nem hiszem, hogy így menne ez a kapcsolat.
18/19 anonim válasza:
Őt választottad. Miért nem olyat, aki még senkivel sem csinálta azt előtted. Persze egy olyannal se lenne semmi garancia se a boldogságodra, mert az ennél sokkal összetettebb dolog, mint, hogy ki kivel volt eddig együtt.
Majd az lesz csak igazán elviselhetetlen a számodra, ha majd már folyamatosan az exeihez fog hasonlítgatni, meg méregetni. Lehet nézni majd az állandóan elégedetlen fejét. Csak azt fogja értékelni, ha tepersz a kegyeiért mint állat. Tapasztaltam már, elhiheted.
19/19 anonim válasza:
Úgy teszed túl magad rajta, hogy nem vagy lúzer. Bizonyára nem klappolt velük vm, ha már exek 😅 Nincs igazam? Most te vagy a porondon, vagyis te vagy az ász. Kit érdekel, hogy elötted milyenek voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!