Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyha arról beszélek, hogy nehezen megy a társkeresés és nem azoknak szoktam kelleni akiknél többet érzek, miért kérdezitek azt, hogy "Szerinted miért van ez így?"
Figyelt kérdés
Egyrészt erre nem tudok érdemben válaszolni, másrészt ilyenkor az az érzésem mintha kérdésnek álcázott ítéletet mondana rólam. Nem ezzel szoktam kezdeni a beszélgetést, de amikor ez szóba kerül és őszintén beszélek a problémáimról, és ezt kérdezi akkor annak sosincs jó vége mindig ellaposodik utána. Ezt sokszor kérdezték ezért megkérdezném azt, hogy miért teszitek fel ezt a kérdést, ha ez egyáltalán valódi kérdés?tegnap 16:07
11/13 anonim válasza:
A siker kulcsa az önvizsgálat, önismeret, és a változásra való készség, ez a kérdés pedig elindithat ezen az úton.
Vagy nem tudom, még soha nem kérdeztem ezt senkitől.
12/13 anonim válasza:
#8 Miért? Szerintem semmi rosszat nem mondtam. De tényleg csak tanács, ne hangoztasd a nőknél, hogy nincs sikered és aki neked tetszene, nem viszonozzák. Ebben mi rosszat mondtam? Vagy a példámmal volt gond? Leírtam te esetedben nem tudom ez van-e, csak leírtam haverom esetét, hátha segít valamit ennyi. Illetve a kérdésedre válaszoltam, de nem értem miért írsz ki kérdést, ha nem lehet őszintén válaszolni, mert lehurrogod az illetőt.
13/13 anonim válasza:
Azért nem mindegy, milyen kapcsolatban vagy azzal a lánnyal és milyen kontextusban, gyakran hangzik el ez az okfejtegetés. Ha bizalmas kapcsolatban vagy velük, egyszer megkérdezik, akkor te ezt elmondod lényegretörően, nem panaszkodva, tényszerűen megállapítva és ennyi, akkor nem értem a reakciót... ilyenkor sztem el kell fogadni és nem elkezdeni "megfejteni" az embert meg kéretlenül tanácsot adni. De ha nem vagyok velük olyan kapcsolatban, vagy folyamatosan ezen nyafogsz, az éktelen panaszkodás és energiavámpírkodás. Én is lehet, hasonlóan reagálnék, ha egy barátom heti többször felhozná ezt és folyamatosan nyafogna, hogy "miért nem tetszem annak, akinek én, én vagyok a legszerencsétlenebb a világon brühühü"... mert nem tudom, hogy mi ennek a célja az illető részéről. Az, hogy mindenki abajgassa, hogy mennyire rossz szegénykémnek? Hogy tutujgassuk, hogy mennyire felszínesek a nők és ő mennyire jópasi? Hogy essek vele szerelembe? Ha már ez a 10. alkalom, akkor vagy néznék rá szó nélkül és témnát váltanék, vagy elkezdeném feszegetni, főleg ha azt látom, hogy Trabant büdzsével Mercedes ízlése van, és szerinte a Mercedes üzlet a tahó azért, mert nem adnak neki Mercedest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!