Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irigylitek a nők társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigylitek a nők társkeresési problémáit?

Figyelt kérdés

Regisztrálnak valahova. Jön 100 megkeresés és már csak válogatni kell. Ők még itt a gyakorin is naponta kapnak megkereséseket. Akár naponta lehetnek új jobbnál jobb pasikkal.

A férfiak 90%-a pedig örül ha jut nekik valaki.

dec. 4. 15:32
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
66%

Nem akarok senkit sem megbantani csak a sajat tapasztlalataimat irom le.

Nokent felregizel egy tarskereso weboldalra. Kb az elso heten megkapod a 30-60 leveled. Ez a szam a kovetkezo hetekben jellentosen lecsokken. 1 honap utan heti 1-2 uj level erkezik max.

Ezeken az oldalakon sok ferfi azt a strategiat koveti h figyeli az uj noi regeket es azonnal nemasolja a sablon levelet es elkuldi. Hatha a gyorsasag megterul.

De ezek az elso levelek alapjan el kell mondanom h egy se olvassa el az adatlapod. Pl kiirod h no cigi erre a lancdohanyoa ir. Wtf. Nagyresze csak valami szexualis dolgok kerdezz vagy leirja reszletesen hogyan dugna meg, vagy a perverzioit. Vagy szeretot keres vagy harmadiknak not. Szoval semmi komoly.

Kivagod a 80% ezeknek a leveleknek mert te ugye nem alkalmi szexet akarsz hanem parkapcsolatot. Nem akaraz szereto lenni. Nem akarsz lancdohanyost se nem olyat aki tul idos vagy fiatal. Ami marad abbol is selejtezel 1-3 level valtas utan. Mert okes volt elaore de a masodik levelben videot kuld ahogy veri. Kiderul h csalt es valojaban hazas/20evvelidosebb/joha18elmult/durvaperverz/stb. Marad 1-4 emberke akivel lehet h meg beszelgetni is tudsz. Abbol talan 1 randi oaazejon amire a pasi az anyjavaljon/nemugynezkimintakepen/szexetakar/fogdos/stb ...

Persze mert vagany csaj vagyok en is rairok par arcra. De nem valaszol. Vagy kiderul h kamuprofil, hazas, xy baja van.

Talan 1-2 honap alatt sikerul 2-4 ransit osszehozni, talan 1 lesz akivel meg a 3ik oaszejon. De ott mar agyba vinne pedig te meg nem alsz keszen. Vagy 4. randi felmeazhozza mert ugorjunk fel valamiert es neked esik. Mert hat a 3 randis szbaly ... Wtf az meg mi???

Ha marha nagy mazlid van persze osszejohet 2-4 honap alatt valami kpcsolat kezdemeny de az sem biztos h tartos lesz. Valami oknal fogva par honap utan derul ki a turpissag, vagy te nem erzed a csit. De a lenyeg vege lesz. Megint kezdodik a kereses de mar egyre kevesbe vagy aktib erdeklodo lelkes. A sok kudarc itan elmegy a kedved ettol es torlod magad.

Aztan megiscsak letoltesz egy appot mert azt mondtak h az jobb. Ismet lelkes vagy hatha na most sikerul a dolog. Feltoltod a legjobb kepeid szepen kitoltod az adatlapod. Huzogataz ideoda. Es tokjo h nem irhat ra akarki. Lesz par talalat. Jo esetben sikerul jol szurnod az adatlapok alapjan. De igazabol ugyan az van mint a weboldalon a ferfiak nem masok. Ugyan ugy radir a tul oreg (nem hamis a kora) a tulfiatal (detto) a hazas, a 3-4-500 km lako, a dohanyos, a perverz az anyupicifia stb. Vagyis ismet futod a felesleges koroket. Neha egy randi osszejon de az is nehezen.

Aztan feladod ezt is es eldontos h bakker amugy tokre jo az eletem. Szabad vagyok utazok jol elek minek nekem pasi?

Szoval hagyod az egeszet mert az elmult 1-2 ev mag volt a csalodas. Inkabb nyitottan lebocolaz a vilagban mert vegulis megerdemled.

Es mikor vegre elengeded ezt a gorcsosen pasit akarok lelki gorcsot akkor megjelenik az eletedben az akit kerestel. 🙂

dec. 4. 21:56
 42/55 anonim ***** válasza:
100%

"Es mikor vegre elengeded ezt a gorcsosen pasit akarok lelki gorcsot akkor megjelenik az eletedben az akit kerestel."

Igen, a hollywoody filmekben, de nem a valóságban.

dec. 4. 22:10
 43/55 anonim ***** válasza:
41 attól hogy elengeded nem fog megjelenni, de jobb ezt hinni
dec. 4. 22:11
 44/55 anonim ***** válasza:
77%

Nem, teny h nem azert jelent meg mert elengedtem a gorcsos tarskereses. DE hozzajarult ahhoz h nyugodtan kiegyensulyozottabb mosolygosabb pozitivabb legyek. Ami vonzo volt masoknak. Es mert nem a jovendo partnert lattam minden ferfiben hanem csak egy kellemes beszelgeto partnert. Egy jo hangulatu semleges beszelgetes amit kovetett jo par meg. Es bennem fel sem merult h a ferfi esetleg nem csak haverkwnt tekint ram. Mert mar nem part kerestem caak elvoltam es elveztem az eletet. Jo par honap utan fordult ez at abba h jeeee ez a pasi folyamatosan keres es neha meglep valami aprosaggal. Jeeee en is kedvelem es jo vele. Jeeee az erintese is jol esett es a csok is.

Szoval az elengedes sokat szamit. Mert nem egy fusztralt onbizalomhianyos megleseredet kiegett novel talakozott. Hanem a valodi onmagammal.

dec. 4. 22:24
 45/55 anonim ***** válasza:
Abban szerintem is lehet bőven igazság, hogyha az ember lejön a mostanra teljesen diszfunkcióssá, sőt kifejezetten toxikussá vált társkeresőről, akkor az erősen meg fog látszani idővel a hangulatán és a magabiztosságán is. Én részben pont a tinder féle appok jelenkori algoritmusát és működési módját is tartom az egyik fő összeugrasztónak a társkeresés kapcsán. Szóval boldogabb nélküle az ember, és kevésbé frusztrált. Ha meg online ismerkedés, ott vannak még mindig a tematikus helyszínek a közös hobbival pl. Vagy ugyanez élőben. Jó esetben sokkal békésebb, nyugodtabb, magukkal rendben lévő, és kevésbé szanaszét frusztrált embereket találhatsz ott, mint a mindenféle randiappokon kényszeresen vergődő tömeg volt. Meg persze ezerszer emberibb, és normálisabb a megismerkedés is. Nem ez a katalógusból kiválasztod a legjobbat féle agyrém, ahol mindenki csak jól akar járni, és bárkit lehúzna vagy átverne ezért cserébe.
dec. 4. 22:56
 46/55 anonim ***** válasza:
75%

"Regisztrálnak valahova. Jön 100 megkeresés és már csak válogatni kell. Ők még itt a gyakorin is naponta kapnak megkereséseket. Akár naponta lehetnek új jobbnál jobb pasikkal."

Igen, és itt mi van rájuk bízva? A DÖNTÉS. Szerinted jól mérlegelik a döntést? Logikusan elemzik, összehasonlítják a lehetőségeket?

Vagy elkényelmesednek, párszavas választ írnak mert már elfáradtak bármit írni és úgyis van másik férfi, ami miatt PONT a normális férfiak nem fognak velük beszélgetni?

Örülök hogy férfi vagyok, mert hiába van kevés potenciális, tudatos nő, edzem, fejlesztem magam, és tudom, hogy ne pazaroljam az időm sok nőre, mert egyből tudom, hogy lehet -e komolyan tervezni vele vagy sem. Tehát nem csak az kell, hogy sok választékod legyen, dönteni is jól kell.

dec. 5. 08:50
 47/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigyeltem soha senkintől semmit! Sem problémát, sem boldogságot! Miért is tenném? Sokaknak van társtalálási nehézsége, kinek kisebb, kinek nagyobb, sőt vannak reménytelen helyzetűek is, pl. mint én, de nem siránkozom, mára megbékéltem vele, bár fájdalmas volt.
dec. 5. 09:03
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a bizonyos férfigyűlöletet én élőben is tapasztaltam, ismerőseim között. Megcsalt, elhagyott, csalódott nők voltak, akik bajaikért az egész férfinemet okolták. Nekem is voltak szörnyű élményeim, mégsem gondolom, hogy minden férfi szemét. Sajnos mi magunk is felelősek vagyunk, mert sokszor nem vesszük észre az intő jeleket, pedig valósággal ordítanak. Sok nő még alig ismeri a pasit, de már lebabázik, aztán csodálkozik, ha otthagyják. Képesek akár 2-3 gyereket is szülni egy eleve rossz kapcsolatba, hátha megjavul. A társkereső meg... Hadd ne mondjak semmit. Megfelelő partnert még élőben sem könnyű találni, de így ismeretlenül tényleg kevés az esély, akár férfi vagy, akár nő.
dec. 5. 09:18
 49/55 anonim ***** válasza:
84%
Ne hogy azt hidd hogy a nőknek olyan jó. Ja írnak…de annak a 90%a csak d*gni akar. Jujjci milyen jó.
dec. 5. 16:00
 50/55 anonim ***** válasza:
85%

A gyulolet vicaversa megy

Mindig a masik a hibas soha nem gondolunk arra h onmagunk is hibasak a helyzetben.

dec. 5. 16:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!