Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigylitek a nők társkeresési problémáit?
Regisztrálnak valahova. Jön 100 megkeresés és már csak válogatni kell. Ők még itt a gyakorin is naponta kapnak megkereséseket. Akár naponta lehetnek új jobbnál jobb pasikkal.
A férfiak 90%-a pedig örül ha jut nekik valaki.
Rendben, akkor kimondom mit gondolok. Csak mert egyesek közületek ilyen szépen általánosítottak ismét a teljes férfi nemre. Vagy a teljes online ismerkedőkre, vagy a gyakorin ismerkedőkre. Hogy minden olyan férfi mekkora ocsmány, értéktelen selejt. De persze itt nincs férfigyűlölet, még mindig.
Véleményem szerint normális nő talál normális férfit. És a normális nők nagyobbik része kapcsolatban is van, nem pedig a netet sírja tele, minden sérelme miatt csak és kizárólag a férfiakra gyűlölködve. Aki folyton siránkozik, a komplett másik nemet okolja a sikertelenségéért, vagy aki kapcsolatról kapcsolatra bukdácsol, mert csak szex aztán dobják, vagy mert 1-2 hét után mindig elűzi a másikat akkora kiállhatatlan jellemhulladék, attól kicsit ellentmondásos lesz ez a fajta panaszkodás. Szerintem ez sokkal inkább femcel energia amit itt páran előadnak, és kicsit sem lehet komolyan venni. A normális nők nem ilyenek! És ha egy normális nő komolyan akar is ismerkedni, akkor idővel talál magának valakit, és normális kapcsolatban is lesznek onnét. Aki pedig sérült, az ne másokat hibáztasson, és főleg ne egy komplett nemet, hanem menjen és kezeltesse magát! Ennyi.
31 Szóval csak lehet normális pasit találni csak szűrni kell, azért én szívesen cserélnék veletek kevésbé megerőltető csak figyelni kell ki tud jobb "produkciót" előadni. Az időt így is úgy is bele kell ölni mindkét oldalnak de nem mindegy hogy az egyik a zsűri a másik fél meg kör mérkőzéseket játszik a bennmaradásért.
(Az se mellékes ha ne adj isten csak úgy szexelni támad kedvetek mert hát biztos van olyan ne mondja nekem senki hogy mindig kell a nagy szerelem is, akkor csak ki kell választani a legjobb felkínálkozót)
21 17:10
"Harmadik dolog: leírtad milyen a csúnya férfi oldal, én leírtam milyen lehet a csúnya női oldal. Ők sem kapnak válaszokat a számukra vonzó férfiaktól"
Csak itt annyi a különbség, hogy a nők számára külsőleg vonzó férfiak aránya nincs 10% felett, de inkább 5% körül van, másként sehogy sem jön ki a matek. A válaszod továbbra sem releváns a kérdés és a válaszom szempontjából, mert itt állandóan azon megy a vita, hogy a férfi levélírók 99%-a kuka/selejt/selejt levelet ír. Erre válaszoltam, hogy igényes levélre sem érkezett 5%-nál nagyobb arányban válasz, így zavar van a számokban.
#32 Kérdező ugyanúgy általánosított a női nemről, de te csak a nőkkel veszekszel, mert hasonló hangnemben válaszoltak a trollkodásra. Ha a normális nőknek normális kapcsolata lesz, akkor az azt jelenti hogy a normális férfiaknak is lesz kapcsolata, de ezt csak a nőknek címzed, nem pedig kérdezőnek, meg azoknak a férfiaknak, akik verik magukat a tarskeresesi nehézségek miatt.
Aztán azzal a gondolattal a fejedben fogsz kilépni az oldalról hogy a férfiak már megint a kettős mérce és az általánosítás áldozatai lettek :~)
Amúgy nyugi, nem minden férfi ilyen, és ezt senki sem mondta, de az tény, hogy sokan kritikán aluliak. Én pl online ismerkedéskor megkaptam már hogy kalapáccsal kéne szétverni a [...], meg ilyeneket, aztán ezután vicces azt olvasni, hogy uu de irigylésre méltó a nők helyzete. Meg azt is vicces olvasni, hogy a hozzád hasonló férfiak már abba belerokkannak ha a nők csak egy kicsit is általánosítanak, és nem betűzik ki minden szavuk után, hogy "DE NEM MINDEN FÉRFI ILYEN VANNAK JÓ FÉRFIAK IS ÉS NEM ÁLTALÁNOSÍTOK!!!"
Vicces...
"
Hurra, kapok 100 levelet a következő pasiktol:
Nős / baratnöje van
Csóró
Mamahotelben lakik
Incel
Bunkó
Nincs autója
És ezeknek az összes permutácioja, és / vagy - al!
"
LOL, miért neked van autód, Mucika? Nincs hát, akkor miért elvárás, hogy a másiknak legyen? Miért várod el azt, amit te nem tudsz nyújtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!