Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az előnytelen külsejű ismerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előnytelen külsejű ismerőseiteknek hogyan lett párjuk?

Figyelt kérdés

A legtöbb ember a fizikai vonzalom hiányában látja annak okát, hogy nem tud társat találni, én ezt kicsit árnyaltabbnak gondolom, de kétségkívül az előnytelen külső nehezített pálya. Mégis sok embernek van párja attól függetlenül, hogy külső szemmel nézve egyáltalán nem szép. Olyanokra gondolok, akiknek nem szimmetrikus az arcuk, kövérek, kopaszok, alacsonyak, stb, elsősorban férfiakra, mert ez a szubjektív véleményem, de a nőknek könnyebb megugrani azt a küszöböt, hogy érdeklődjenek irántuk.

Na, de visszatérve a kérdésre, ilyen ismerőseitek, rokonaitok, kollégáitok hogyan találtak párt, amennyiben találtak? Akinek ismeritek kicsit az élettörténetét, mi hozta meg a sikert? Milyen más jellegű tulajdonságai segítettek neki ebben?

ma 10:50
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%

Amit én látok a környezetemben:

1. Lehengerlő stílus, duma, kiállás, humor, kisugárzás - gondolom, ez főleg alap személyiség... de nekem is volt olyan tanárom, akibe kicsit belezúgtam, pedig kb. mindent "hozott", ami férfiaknál az, amit a közízlés rondának tart (alacsony, pocakos, köpcös, nagy lapos orrú, malacka arcú, kopasz, foghíjas)

2. Online társkereső, ahol belátta az illető, hogy ő milyen kategóriánál rúghat labdába... persze ilyenkor jó, ha nincsen magához képest nagyon irreálisan kényes ízlése

3. Pénz, és tudni kell, hogyan hirdesse (már ha neki elég az, hogy van mellette vki, akit nyersen szólva pénzért lehet dugni meg mutogatni).

4. Vak társ.

ma 10:56
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nőt ismerek, aki már bocsánat de olyan arcberendezése van, hogy kissé ijesztő volt, mikor először megláttam. Azóta hallottam megnyilvánulni is, hát nem egy kedves teremtés. Ehhez képest kedves arcú, rendes férje, gyereke van. Már úgy ismertem meg, hogy férjnél volt. Nem tudom, hogy sikerült ez, de szerintem papucs típus a férj és leuralta a nő.
ma 10:58
 3/40 anonim ***** válasza:
14%

Múltkor láttam villamosmegállóban egy ilyen párt, a pasi full gáz ork volt, a nő meg gyönyörű. Csak egyre tudok gondolni. A pasinak volt bőven pénze a nőnek kevés. Mi más tetszhetett neki benne?

Ezeknek a pénz kell.

ma 11:02
 4/40 anonim ***** válasza:
89%

amennyire látom, főleg az #1-es válaszadó 1-es pontja eredményez épkézláb kapcsolatot.

illetve ott van még egy gyakori eset: sokan eléggé elhagyják magukat, amikor már sínen vannak párkapcsolatilag. szóval aki előnytelen külsejű embereket látsz, ők többnyire még jobban néztek ki a megismerkedés idején.

amúgy férfiként írom, hogy szerintem nőként rosszabb. férfiként sokkal több dologgal kompenzálhatod az előnytelen külsőt. nőként mivel kompenzálsz? (jó, mondjuk akad néhány dolog, de szerintem határozottan kevesebb)

ma 11:05
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
3: bőven lehet az is, hogy a nő mentális beteg vagy nagyon durván kishitű
 6/40 anonim ***** válasza:
38%
ma 10:58 Figyeljetek meg a noket jol. Az, hogy sokan csunyak es meg sokszor bunkok is megis viszik oket mint a cukrot. A csunya nokrol azt gondoltam a lelkuk legalabb kedves meg ilyenek. Phaszt!! Ugyanolyan penzehes, ferfigyulo, manipulativ teremtes szinte mind mint a szebb tarsaik. Nem tudjak veka ala rejteni a jellemuket!!!!!!
 7/40 anonim ***** válasza:
Előnytelen párt találtak. :/
ma 11:06
 8/40 anonim ***** válasza:
92%
és ott van még az a verzió, amikor külsőre jól néz ki a lány, de lelkileg sérült, és azzal a sráccal jött össze, aki a lelki igényeinek leginkább megfelel. (amiből mondjuk nem sok jó szokott kisülni, miután a lány megerősödött lelkileg és felébred benne a késztetés, hogy találhatna ő jobb pasit is)
ma 11:07
 9/40 anonim ***** válasza:
28%

4.

Ezt a legendát sokan szeretik fenntartani, de nem igaz az, hogy egy ronda és szegény ember csak azért talál bárkit, mert "jól nyomja a vakert"

Élő példát pedig szinte senki nem ismer erre, maximum olyat, ahol a ronda, putriszökevény cigány előadja a társadalom elnyomottját és egy bántalmazó családból származó nő összejön vele. Általában vesztére.

ma 11:08
 10/40 anonim ***** válasza:
82%

"Az, hogy sokan csunyak es meg sokszor bunkok is megis viszik oket mint a cukrot."

de kik viszik őket? akkora suttyó tróger pasijaik vannak, hogy helyettük is leszakad a pofám.

ma 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!