Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az előnytelen külsejű ismerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előnytelen külsejű ismerőseiteknek hogyan lett párjuk?

Figyelt kérdés

A legtöbb ember a fizikai vonzalom hiányában látja annak okát, hogy nem tud társat találni, én ezt kicsit árnyaltabbnak gondolom, de kétségkívül az előnytelen külső nehezített pálya. Mégis sok embernek van párja attól függetlenül, hogy külső szemmel nézve egyáltalán nem szép. Olyanokra gondolok, akiknek nem szimmetrikus az arcuk, kövérek, kopaszok, alacsonyak, stb, elsősorban férfiakra, mert ez a szubjektív véleményem, de a nőknek könnyebb megugrani azt a küszöböt, hogy érdeklődjenek irántuk.

Na, de visszatérve a kérdésre, ilyen ismerőseitek, rokonaitok, kollégáitok hogyan találtak párt, amennyiben találtak? Akinek ismeritek kicsit az élettörténetét, mi hozta meg a sikert? Milyen más jellegű tulajdonságai segítettek neki ebben?

tegnap 10:50
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
47%
ma 11:07 Aki parkapcsolatban van az sose legyen nyugodt. A nok mindig talalhatnak jobbat mint ami van....En ezt vallom.
tegnap 11:09
 12/40 anonim ***** válasza:
10es pont nem.
tegnap 11:09
 13/40 anonim ***** válasza:
15%
11-es kivéve ha 40 felett vannak a nők. Defláció van attól a kortól és már nem kellenek a pasiknak!
tegnap 11:10
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
9: mert ez nem igaz ebben a formában. Nemcsak a tartalmilag jó duma kell hozzá, hanem egy kellemes / lehengerlő kisugárzás is. Meg na, azért a kérdésben nem az volt, hogy ronda és csöves / csóró az illető, szimplán csak az előnytelen külső volt a téma. Nyilván úgy még nehezítettebb a pálya, ha vki még szegény is mellé, de ha tudja, hol keressen, azért bőven talál így is párt.
tegnap 11:10
 15/40 anonim ***** válasza:
82%
#9-es én ismerek ilyet :) Alacsony, kövér, 💩 a fizetése és a munkája, mégis párosával verekednek érte a nők, mert amúgy valamiért mégis magabiztos, értelmes és jó a szövege.
tegnap 11:12
 16/40 anonim ***** válasza:
11:10 Azert ez nem olyan biztos. Szerintem ha idos egy no meg ronda is attol meg minimum szexre talal valakit....
tegnap 11:12
 17/40 anonim ***** válasza:

Én ilyet még élőben soha láttam, csak itt gykn

tegnap 11:19
 18/40 A kérdező kommentje:

Igen, én nem azokra gondolok, akik nem is ápoltak, lecsúszottak és topmodellekről álmodoznak, az más kategória. Olyanok érdekelnek, akik amúgy teljesen normális, nem kiemelkedően gazdag, átlagos szociális készségekkel rendelkező emberek, akik tényleg szeretnének komoly kapcsolatot, családot és sikerült nekik, mi volt a sztorijuk. Bizonyára emberek közé mentek, megpróbáltak nyitni mások felé, nem otthon szidtak mindenkit, hogy nem hajlandó velük összejönni. Ilyesmikre lennék kíváncsi, csak kicsit konkrétabban.

tegnap 11:21
 19/40 anonim ***** válasza:

#9 én is ismerek ilyet, olyannyira, hogy hozzámentem 😃 kétkezi munkát végez, nem diplomás,172cm, most már 40 felett pocakos is kicsit, 90 kg a 172 centihez. Mégis annyira okos, jószívű és olyan humora van, minden porcikáját imádom.

Tudom, most majd jön az, hogy biztos 150 kiló vagyok és ronda, az én véleményem nem számít, de megsúgom, egyik sem igaz.

20/40 anonim válasza:

Magabiztos, intelligens, humoros személyiség.

Ehhez társul egy szociális élete és egy egész jó munkahely.

Közös ismerős útján talál párt, vagy egyetemi évek alatt.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!