Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előnytelen külsejű ismerőseiteknek hogyan lett párjuk?
A legtöbb ember a fizikai vonzalom hiányában látja annak okát, hogy nem tud társat találni, én ezt kicsit árnyaltabbnak gondolom, de kétségkívül az előnytelen külső nehezített pálya. Mégis sok embernek van párja attól függetlenül, hogy külső szemmel nézve egyáltalán nem szép. Olyanokra gondolok, akiknek nem szimmetrikus az arcuk, kövérek, kopaszok, alacsonyak, stb, elsősorban férfiakra, mert ez a szubjektív véleményem, de a nőknek könnyebb megugrani azt a küszöböt, hogy érdeklődjenek irántuk.
Na, de visszatérve a kérdésre, ilyen ismerőseitek, rokonaitok, kollégáitok hogyan találtak párt, amennyiben találtak? Akinek ismeritek kicsit az élettörténetét, mi hozta meg a sikert? Milyen más jellegű tulajdonságai segítettek neki ebben?
A munkatársam elég túlsúlyos és van egy nagyon látványos bőrbetegsége is, el se tudja takarni, mert az arcán a legfeltűnőbb. Igényes, ápolt és nagyon jófej srác egyébként, de nem egy adonisz (és nem is volt gazdag annak idején, most sem az). Mégis összejött egy csinos, vékony, babaarcú, nagyon szép lánnyal. Fogalmam sincs, hogyan, de 5 éve együtt vannak, most készülnek összeházasodni. A nő kb minden ujjára találna szebbet, mégis vele van. Egyébként a pali meg kifejezetten előnyére változott mellette, leadott valamennyit, szebben öltözködik és sokkal érettebben gondolkodik (na persze ez a korral is járhat).
Sosem kérdeztem, mi a “titka”, mert ennyire nem vagyunk bizalmas viszonyban, de szerintem ő az, aki abszolút a személyiségével hódított. Mással nem nagyon tudott volna.
44-es, először is nem tudom, milyen jogon ítélsz meg számodra ismeretlen embereket. Másodszor meg hogy mi közöd a kommentemhez, miközben az a kérdező kérdésére egy válasz, nem neked véleményezésre váró iromány.
Nem mintha bármiféle magyarázattal tartoznék amúgy, de maximum a csaj lehetne manipulátor, mert amúgy szép, de elég sunyi természetű (ő is velünk dolgozott, ismerem). Ettől még a magánéletben ezt a tulajdonságát persze mellőzheti, de hogy nem valami befolyásolható naiv királylány, az biztos.
45.
Akkor van ott más LOGIKUS dolog, amiről nem tudsz, és egyáltalán nem szép, romantikus, hanem racionális és érdekek mentén történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!