Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Van olyan öcsétek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Van olyan öcsétek vagy bátyátok, aki évek óta nem talál barátnőt? Mennyi idős? Hogyan próbálkozik és milyen hibákat követ el? Próbáltatok segíteni neki valahogyan?

Figyelt kérdés
dec. 4. 19:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Egyke vagyok, de van egy volt férjem, aki 7 éve nem akar találni nőt (ebben hibásnak érzem magam). Meg van egy szomszédom, akinek vagy 15 éve nincs nője.

A szomszéd 43 éves, nem piás, dolgozik, van kocsija meg háza. Nagyon válogat, meg nem szeret költeni a nőkre.

dec. 4. 20:02
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Igen, az öcsém, de amennyire tudom, egyáltalán nem is próbálkozik. Úgy tűnik nem különösebben érdekli, elvan a játékaival. Lehet később változni fog, nem tudom, nem igazán beszéltem vele erről, mert nem akarok az a rokon lenni, aki azzal piszkálja, hogy mikor lesz már barátnője.
dec. 4. 20:10
 3/14 A kérdező kommentje:
2-es, mennyi idős az öcséd? Játékok alatt számítógépes játékokra kell gondolni?
dec. 4. 20:12
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Öcsémnek viszonylag sokáig nem volt csaja, de sosem szívtam emiatt a vérét, anyu így is állandóan célozgatott neki. Nővéreként nem nagyon avatott be a próbálkozásaiba, én nem erőltettem. Pedig szívesen segítettem volna neki, ha kéri. Aztán egyszer csak lett egy kapcsolata, akkor olyan 24 volt.
dec. 4. 20:17
 5/14 anonim ***** válasza:
35%

Nincs. 20-30 között minden rokon srácnak van párja. Van, aki már házas is.

Az a srác, aki egyébként szerény, visszahúzódó és sokáig nem volt senkije, ő is összejött egy csajszival tavaly nyáron.

dec. 4. 20:24
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

23 éves és igen, számítógépes játékok. A szabaidideje legnagyobb részét ezzel tölti, de ha épp nem is játszik, akkor is a szobájában ül és videókat néz vagy hasonló. Nem túl szociális, a pár barátjával se találkoznak kb. soha, csak együtt játszanak.

De úgy tűnik neki ez így jó, szóval én biztos nem fogom piszkálni, hogy miért nem mozdul ki többet meg miért nem ismerkedik.

dec. 4. 20:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Bátyám 42 éves. Amióta szakítottak a párjaval nem talál senkit. Külföldre együtt költöztek ki pár éve mentek szét. Jó a munkája ott az élete. Az ott élőknek ő a külföldi nem nyitnak ilyen téren felé. Akik meg magyarok párban élnek ahol ő él, tehát az sem jó. Itthoni nők meg két véglet. Vagy csak ki akar menni valaki, hogy tartsa el vagy ugródeszka legyen vagy nem akar kimenni távkapcsolatot meg tesóm nem akar.

Én nagyon szomorú vagyok, mert ő egy nagyon rendes, figyelmes csupaszív fiú. Megérdemelné, hogy boldog legyen egy rendes nővel.

dec. 4. 22:17
 8/14 anonim ***** válasza:
95%

Rátelepszik a nőkre. Nagyon nyomul, betelepszik hozzájuk és azt várja hogy eltartsák, kiszolgálják. Nem sokáig tűrik el.

Elvileg az ágyban is egy nagy 0, volt legalább 2 olyan barátnője aki anyánkat hívta tanácsért hogy mit kezdjen vele mert impotens

dec. 4. 22:47
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen. 2 unojatesomat felhízlalta a paraszt vidéki anyjuk. De ugy hogy ha nem akartak enni szabályosan verte őket.

Tinikorban nyipván nem kellettek egy nőnek se de mivel meg is voltak törve elnyomva igy csendes rendes jolelkü incelek is.

Az idősebb még megosztotta velem a kudarcait anno hogy nem akar vele randizni ez sem az sem es szonoru voll es én is sajnáltam őt.

Aztán elkezdtek edzeni hogy leplezzék hogy kövérek. Dehát izmokat épitettek hájra szóval így is nagy csülök pl a lábuk es alaktalanok.

Aztán a nagyobbnak végre lett egy rendes szelid haztaetásbeli nehéz sorsú párja azzal házasok es gyerekeik vannak de unokatesonin latszik hogy ugy boldog csak, hogy van egy rendes felesége meg családja mert másnak ugyse kellett volna soha, igy megbecsüli ezt inkabb. Es csak ezert van vele. Mert más senki nem akadt.

Ettol fuggetlen ők is hízlalják a kölyköket a vidéki zsíros kajákkal de legalább nem verik a gyereket ha az nem akar enni.

A kisebbik se talál senkit de neki az önbizalma is teljesen tropa. Ő már mulya szerencsétlen is lett. Barátai alig vannak felnotten is buta anyjával él örökké pénze karrierje nincs de szakmában se ért semmihez, a kisebb bőven jobban sérült mindenben égő is, meg szerencsétlen is. Az anyja időközben megbolondult mégjobban es vele él. Pl állandoan a bajait mondja de hslusszor is ugyanazt magyarázza körbe körbe minden nap órákig. Notorius önismétlő meg állandoan a betegségeirol beszél. Fél óra után vele azt érzi az ember hogy szinte menekülne tőle. A fia meg ezzel a mentális beteggel él mai napig.

Volt ugyan átmeneti nője meg lett gyereke de elváltak.

Állítólag ő is bántalmazó lett. (Az anyja verte őket egész gyerekkorban, a kisebb(már 40 éves amugy)jobban sérült, komoly kapcsolatra alkalmatlan lett az anyjával fog élni amig az anyja ki nem hal.)

Na 3. Unokatesomék szulei meg totálisan antiszociálisak. Emberutálók szinte. Soha nem fogadtak vendégeket se nem járnaj sehova csak munka meg a 4 fal. Ölelés meg ilyenek se voltak náluk rokonoknak se tudnak puszit adni se. A szülőknek ez jo is. De a gyerekük, na az szinten serult lett. 40 esen szűz, nem érti az emberek közti szociális kapcsolodást beszélgetni nem tud szinte semmit, csókolózni érintkezésekre képtelen de megmagyarazza magának hogy mert az gusztustalan, meg milyen r.banc már vki ha csókolózni akarna, mert full antiszoc lett.

Igazábol nekem szinte mákom van hogy nem ilyen debil szülőkhöz születtem le. Igaz a mi anyánk se piskota szinten gyerekverő sz.r, de lightosabb, minket se engedtek el sehova soha, de úgy ahogy nekunk nyögvenyelve de sikerült szocializálódni nem vagyunk gyerekverők, de mindketten elváltak.

Anyjámmal unokatesokkal családdal ma már kapcsolatom nulla.

Csak a kisebbik unokatesommal beszélek hébe hóba de nem találkozhatunk mert tiltja az anyja! Betegek..

dec. 5. 05:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Öcsémről tudom, hogy vannak nehézségei a pártalálással - de megmondom őszintén, meg is értem, miért. Azért, mert egy beképzelt, hímsoviniszta címeres tuskó, amit nem tud mással kompenzálni. Tehát emellé nincs lehengerlő kisugárzása és csodás külseje... keresni jól keres, de az a típus, aki önérzeteskedik, hogy "de hát engem a személyiségemért szeressenek"... csak épp a személyisége silány. Az a típus, aki azt hiszi, bármit megérdemel és megtehet azért, mert okos (értsd: reál beállítottságú). Én nem próbálok segíteni ezen, mert minek, ill. egyszer egy vita során elmondtam neki a véleményemet a viselkedéséről és a kellemetlen, beképzelt megjegyzéseiről... akkor úgy megsértődött és hisztizett, mint egy 5 éves óvodás kislány, "hogy róla ne mondjon senki ilyet, hogy beképzelt f...fej, mert ő nem az!!!!!!!!!!!!" (narrátor: pedig az) Innentől kezdve fog neki segíteni csajozni az, akinek két anyja van... sőt én inkább menteném tőle a nőket, ha vki jóravaló, normális, kedves nőt szemelne magának ki.
dec. 5. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!