Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik ferfi azt mondja hogy nem talal sehol maganak csajt az probalkozik egyaltalan?
Egyrészt: sokan csak ülnek, és várják, hogy a csaj majd leszólítja őket.
Másrészt: a photoshoppolt pixelcsajokon felnőtt srácok között igen sokan el vannak szállva az igényeikkel, és pont nem arra mondják, hogy "átlagos", aki tényleg az, hanem ahhoz mérten "átlagos", akik aktmodellként dolgoznak. Hát pont nem mindegy...
Kvázi olyan bitang jó csajoktól várják el, hogy őket szedjék fel, akiknek ők soha az életben nem kellenének, mert értük szoktak kaparni a jobbnál jobb pasik, nem hogy még ők erőlködjenek, hogy egy kockát felszedjenek. :)
De a csaj persze legyen még egy angyal is, kedves, jó az ágyban, a konyhában, és ny..ja ki a s..t is, meg persze hűséges, de ugyanezt ne várja el...
Így persze, hogy nem fogják megtalálni életük szerelmét, aki egyszerűen nem létezik.
Volt olyan periódusom,amikor semmi nem jött össze csajozás terén,elutasítást kaptam a kiszemeltektől.Persze nem olyasmiről van szó,hogy klubba próbálkozók könnyűvérű macáknál,hanem komolyabb nőknél.Szóval nagyon számit milyen következtetéseket vonunk le.Én azt vontam le,hogy rossz csajoknál próbálkoztam...
Van egy olyan is,hogy kellesz egyes csajoknak,csak nem veszed észre, vagy nem számit jó csajnak neked és arra már nem is emlékszel,mikor mondod hogy nem kellesz a csajoknak.Olyan is van, hogy meg kell tanulni olvasni a nőket...én például jártam egy párszor úgy, hogy tetszettem fűnek fának de különböző képpen fejezte ki és én nem kapcsoltam...kicsit kellett volna hajtsak rá hogy megszerezzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!