Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellenek egyáltalán az ijen pasik? 18/F
Figyelt kérdés
Sziasztok,alene a kérdésem hogy 18 éves fejjel elég komolyan nézek egy párkapcsolatra,szóval nállam a lényeg a szerelmen és a szereteten van,nempedig a sexen. Nemintha én nemszeretnéma jó bulikat a jó zenéket és a piát. Csak valahogy másszemszögböl nézem az életet. Szeretem a romantikát és a meghit pillanatokat,amik berögzödnek az ember lelkébe. Szóval a kérdésem azlenne van igény az ijen fiukra? mert nemigen venném észre hogy ez ma már menö lenne inkább a vagány csóvok a menök.2011. nov. 10. 21:37
1/28 anonim válasza:
hát nem, még 2 év nyelvtan óra és akkor már igen
2/28 anonim válasza:
amíg nem bírsz normálisan írni, addig nőd nem lesz, romantika ide vagy oda...
3/28 A kérdező kommentje:
fákju a hejes irással oké? ha nemtetszik az irásom akkor kabd be. szerintem aki akarja az megérti akki meg kötöszkönni akar az fikázza a nyelvtan tudásom...
2011. nov. 10. 21:40
4/28 anonim válasza:
nekem pont egy ilyenre lenne szükségem, és lenne is a közelben ilyen, ha Ő is hasonlóképp érezne..
5/28 anonim válasza:
Tényleg csiszolni kellene a helyesíráson
6/28 anonim válasza:
Az ijenek nem kellennek senkinek. Az ilyenek talán.
Am a rendes aranyos lányoknak bejön ez, csak őket nem a buli legvadabb pontján kell keresni...
19/L
7/28 anonim válasza:
úgy néz ki értelmezni se tudod hogy mit írtam. nem nekem van bajom a helyesírásoddal, hanem így sose lesz csajod ha bírsz írni.
de buta is vagy úgy néz ki, az se honorálják a suncik.
8/28 A kérdező kommentje:
Hát igen wannak ijen esetek mikor walaki nemveszi a másik szeméjt észre,nade találsz jobbat ha ö leszar és mikor késö lesz kapkod a feje után :)
Fikázást mondtam hagyátok emg másnak csiszold a rokonságod....
2011. nov. 10. 21:44
9/28 anonim válasza:
Te aztán rohadtul érzéki gyerek lehetsz, ha az amúgy pocsék helyesírásodat kritizálókat egyből lef.szozod. Tudod mi lesz veled? Tudod kinek fogsz kelleni? Anyádnak b.szdmeg. Ez de jól esett.
10/28 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam azon is már hogy majd buliba csajozok. csak a lényeg az hogy nincs értelme. :) az nemérdekes akit mindneki megkaphat egy italal,az szégyen arra csak a hüje büszke :)
2011. nov. 10. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!