Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellenek egyáltalán az ijen pasik? 18/F
Figyelt kérdés
Sziasztok,alene a kérdésem hogy 18 éves fejjel elég komolyan nézek egy párkapcsolatra,szóval nállam a lényeg a szerelmen és a szereteten van,nempedig a sexen. Nemintha én nemszeretnéma jó bulikat a jó zenéket és a piát. Csak valahogy másszemszögböl nézem az életet. Szeretem a romantikát és a meghit pillanatokat,amik berögzödnek az ember lelkébe. Szóval a kérdésem azlenne van igény az ijen fiukra? mert nemigen venném észre hogy ez ma már menö lenne inkább a vagány csóvok a menök.2011. nov. 10. 21:37
11/28 A kérdező kommentje:
Érzéki vagyok látod hama felkapoma vizet ha kritizálnak :)
2011. nov. 10. 21:47
13/28 A kérdező kommentje:
egyezek azzal is hogy hüje vagyok :) senkisem tökéletes ahogy te sem :)
2011. nov. 10. 21:49
14/28 anonim válasza:
Romantikázz egy kicsit a magyar helyesírási kézikönyvvel.
15/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) sokat megtudtam :)
2011. nov. 10. 21:54
16/28 anonim válasza:
nem értem h mi a jo abban h neked nem a szex a lényeg.. a nők is szeretik a szexet, aki mást mond, az nem mond igazat :) a bulizassal meg megintcsak semmi bajom nincs, én már 21 vok, de mégis szeretek elmenni szorakozni :)
18/28 anonim válasza:
A hül.ye szót ly-al írják, te nagyon barom.
19/28 anonim válasza:
Ha olyan szépen nézel ki, mint amilyen helyes írsz. Hááááááááááááát, akkor már érthető hogy miért nem kellesz a nőknek.
20/28 A kérdező kommentje:
a sex jó dolog szósem arrol. de szerintem az jobb ha fix csajjal csinálod nem mindenféle ribancal. nadehát izlések és pofonok. :)
2011. nov. 10. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!